Serena Williams puhkesi kyyneliin jouduttuaan luovuttamaan finaalin – vastustajan lohduttavat sanat tallentuivat videolle: ”Olet peto”

Julkaistu:

Tennis
Serena Williams joutui luovuttamaan Toronton WTA-turnauksen loppuottelun selkävamman johdosta. Voittaja Bianca Andreescu lohdutti koskettavasti lajilegendaa.
Serena Williams joutui luovuttamaan Toronton WTA-turnaksen loppuottelun jo neljän pelatun pelin jälkeen selkävamman takia. Turnauksen voitton vei 19-vuotias kanadalainen Bianca Andreescu.

Williamsille luovutus oli katkera pala, sillä hän ei ole vieläkään voittanut turnaustakaan synnytettyään esikoisensa syksyllä 2017. Williams on pelannut kahden edellisen vuoden aikana muun muassa kolmesti Grand Slam -turnausten loppuotteluissa, häviten ne kaikki.

Finaalikaksikon välillä nähtiin koskettava hetki, kun Williamsin ottelun keskeneräinen päättyminen varmistui.

Sportsnetin Twitter-tilillä julkaistussa videossa nähdään, kuinka Williams pudistelee nyyhkyttäen päätään ottelun tuomarin ja kentälle kutsutun fysioterapeutin kysellessä hänen vointiaan.

Heti kun Andreescu kuulee luovutusvoitostaan, hän kävelee Williamsin luo ja kyykistyy tämän eteen.

– Olen niin pahoillani, oletko kunnossa? Mitä tapahtui? Andreescun voi kuulla sanovan videolla.Tilanteesta todella pahoillaan olleen Andreescun empaattinen reaktio on helppo ymmärtää. Nuori kanadalainen on itsekin taistellut lyhyen uransa aikana jo lukuisien vammojen kanssa.

Tätä kautta vaikeuttaneet olkapäävammat eivät ole vieläkään täysin takana päin, sillä Andreescun piti turvautua hoitotaukoihin useaan otteeseen Toronton turnauksen aikana.

– Olemme molemmat kokeneet loukkaantumisia, Williams onnistui naurahtamaan kyyneleidensä keskellä.

– Olen seurannut sinua koko urasi ajan, olet peto loukkaantumisten suhteen. Olen itsekin kohdannut niitä niin paljon, ja sinäkin tiedät millaista se on. Tämä on kurjaa, Andrescu päivitteli liikuttuneena.

– Tiedän sinusta kaiken, olen niin pahoillani, Andrescu jatkoi ennen kuin kaksikko halasi lämpimästi yleisön osoittaessa innokkaasti suosiotaan.

Toronton turnauksen voitto on Andreescun uran selkeästi suurin. Aiemmin hän oli voittanut vasta yhden WTA-turnauksen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt