Tennistähti Steffi Graf täytti 50 vuotta – näin hän elää nykyisin

Tennislegenda Steffi Graf juhli 50-vuotispäiväänsä perjantaina.

Steffi Graf oli tenniksen supertähti 1980- ja 1990-luvuilla. Uransa jälkeen hän on keskittynyt mm. hyväntekeväisyystyöhön.

15.6.2019 10:30

Saksalainen Steffi Graf vietti Bild-lehden mukaan merkkipäiväänsä perhepiirissä Las Vegasissa, jossa hän asuu aviomiehensä – tenniksen ex-seksisymbolin – Andre Agassin ja pariskunnan kahden teini-ikäisen lapsen kanssa.

Tennispariskunnalla on miljoonien arvoinen koti rauhallisella ja rikkaalla asuinalueella 20 minuutin matkan päässä uhkapelikaupunki Vegasin keskustasta. Graf hoitaa puutarhaa ja kasvattaa osan perheen syömistä vihanneksista itse. Perhe on tuttu näky myös paikallisissa kahviloissa ja ravintoloissa.

Graf on vuosituhannen vaihteessa päättyneen uransa jälkeen keskittynyt perhe-elämään ja hyväntekeväisyystyöhön. Tänä keväänä hän kertoi Australian vierailun yhteydessä, että vuosikymmenien huippu-ura on jättänyt jälkensä hänen kehoonsa.

– Istuminen sattuu lonkkiini. Toisessa polvessani ei ole enää jäljellä rustoa, luu on luuta vasten, Graf sanoi Daily Mailin mukaan Stellar Magazinelle.

Mannheimissa syntynyt Graf oli 1980- ja 1990-luvun supertähti. Hän voitti upealla urallaan 22 Grand Slam -turnausta kaksinpelissä. Parempaan on pystynyt vain kaksi naista: Margaret Court (24) ja Serena Williams (23). Lisäksi Graf voitti kaksinpelin olympiakultaa Soulissa vuonna 1988.

Steffi Graf ja Andre Agassi ovat tenniksen superpari.

Grafin ja Agassin, 49, suhde alkoi Grafin viimeisen pelikauden 1999 aikana. Samana vuonna Agassi erosi näyttelijäpuolisostaan Brooke Shieldsistä.

Tennispariskunta meni naimisiin lokakuussa 2001. Vain muutamaa päivää myöhemmin Graf synnytti parin esikoislapsen. Avioliitto on jatkunut onnellisena jo lähes kaksi vuosikymmentä.

– Toivottavasti Steffi ei jätä minua koskaan! Agassi sanoi Bildille ja nauroi päälle.

– Toivon joka vuosi, että hän pysyy rinnallani. Haluan olla yhdessä Steffin kanssa myös seuraavat 20 vuotta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?