Tennistähden käynti hammaslääkärillä päättyi järkytykseen – ”Ensimmäiset päivät olivat järisyttäviä”

Julkaistu:

Tennis
Tennispelaaja Nicole Gibbs joutuu päättämään massakautensa harvinaislaatuisen syövän takia.
Yhdysvaltalainen tennisässä Nicole Gibbs, 26, järkytti käytyään hammaslääkärissä noin kuukausi sitten. Hän kertoo twitterissä, että hammaslääkäri löysi hänen suustaan kasvaimen, joka myöhemmin testeissä todettiin harvinaiseksi sylkirauhassyöväksi.

Ennuste on kuitenkin hyvä, ja Gibbsin operoiva kirurgi uskoo leikkauksen olevan yksinään riittävä hoitokeino. Lääkäri antoi myös luvan muutaman turnauksen pelaamiseen leikkausta odotellessa. Operaatio on edessä tänään perjantaina.Tenniksen naisten maailmanlistalla sijalla 117 majaileva Gibbs puhui tilanteestaan yhdysvaltalaisen NBC-kanavan aamu-tv -ohjelmalle, Today Show’lle.

– Olin todella onnekas, kun hammaslääkärini Kevin Lee tunnisti sen (kasvaimen) joksikin, jonka ei kuuluisi olla siellä, Gibbs sanoi Today’lle.

– Ensimmäiset päivät olivat järisyttäviä, kun vielä selvittelimme, mikä se tarkalleen on.

Gibbs kiitteli sulhastaan Jack Brodya, joka auttoi pitämään päänsä kylmänä. Brody muun muassa kielsi puolisoltaan tiedon etsimisen internetistä, kun tämä oli alkanut kaivaa sieltä toinen toistaan synkempiä tilastoja.

– Se oli sääntö. Hän ryhtyi googlaajaksemme, joka prosessoi löytämänsä tiedon ja välitti sen sitten minulle.

Tennispelaaja säilytti huumorintajunsa synkkänäkin aikana ja antoi kasvaimelleen nimen, Roofus.

– Ajattelimme nimeämisen olevan sopivaa. Asiat ovat helpompia, kun niitä käsittelee kevyesti, joten annoimme hänelle nimen. Perjantaina hänet poistetaan, Gibbs nauroi.

Hyvästä ennusteesta huolimatta Gibbsin massakausi päättyy tähän, ja hän joutuu jättämään massakauden päätapahtuman, Ranskan avoimet väliin. Pelaajan tavoitteena on palata kesäkuun lopulla pelattaviin Wimbledonin grand slam -turnauksen karsintoihin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt