Nuori tennistähti käräytti hermonsa Australian avoimissa – takoi mailansa rikki: ”Halusin olla paras”

Julkaistu:

Tennis
Saksan Alexander Zverevin urakka päättyi tenniksen Australian avointen miesten kaksinpelissä neljännelle kierrokselle.
Kanadan 16. sijoitettu Milos Raonic kukisti neljänneksi sijoitetun Alexander Zverevin erälukemin 6–1, 6–1, 7–6 (7–5) ja eteni puolivälieriin.

Pelaamisensa kanssa tuskaillut Zverev menetti toisessa erässä 1–4-tappiotilanteessa hermonsa, istui penkilleen ja takoi tennismailaansa kentän pintaan sillä seurauksella, että maila hajosi.

– Halusin olla paras, mutta kyllä, en tällä viikolla. Nyt en ole kovinkaan iloinen, mutta en sentään masentunut. Kaikki on hyvin. Se oli vain tennisottelu. Olen oppinut ottamaan tennisottelut tennisotteluina, eikä tämä ole maailmanloppu, 21-vuotias saksalainen Zverev sanoi.

Vastustajan kiukkukohtaus ei sekoittanut Raonicin keskittymistä.

– En miettinyt liikaa häntä. Ei sillä ollut niin suurta vaikutusta. Yritin vain pysyä rauhallisena, Raonic sanoi ottelun jälkeen.

Zverev sortui ottelussa kymmeneen kaksoisvirheeseen, kun Raonicille niitä kirjattiin vain yksi. Ässäsyötöt menivät Raonicille 15–6.

– Kyllä, se paransi oloani. Olin todella vihainen, joten annoin kiukun tulla ulos, Zverev kuvaili mailansa rikkomista.

Naisten kaksinpelissä neljänneksi sijoitettu Japanin Naomi Osaka voitti Latvian Anastasija Sevastovan 4–6, 6–3, 6–4. Sevastova oli sijoitettu 13:nneksi.

Ukrainan Elina Svitolina (6) eteni neljänneltä kierrokselta jatkoon kukistettuaan Yhdysvaltain Madison Keysin (17) erin 6–2, 1–6, 6–1. Tshekin Karolina Pliskova (7) kaatoi Espanjan Garbine Muguruzan (18) erin 6–3, 6–1.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt