Tennis

Kahden rouvan riita hikisestä vaatekappaleesta nousi maailmanlaajuiseksi uutiseksi – nyt puhuu toinen pukari

Julkaistu:

Tennis
Valkovenäläinen tennistähti Aryna Sabalenka tuskin arvasi, minkälaisen kalabaliikin hän saa aikaan, kun hän heitti hikinauhansa katsomoon ottelun jälkeen Melbournessa.
Aryna Sabalenka löi Britannian Katie Boulterin Australian avointen toisen kierroksen ottelussa keskiviikkona. Pelin jälkeen Sabalenka juhli voittoaan heittämällä hikinauhansa yleisöön.

Hikisestä vaatekappaleesta alkoi kuitenkin kamppailu, josta on uutisoitu ympäri maailman. Kaksi eturivissä istunutta rouvaa nappasi kiinni hikinauhasta ja alkoi kiskoa sitä itselleen.
Australialaisen radiotoimittajan Jedd Zetzerin mukaan kumpikaan rouvista ei luovuttanut kiistassa. He roikkuivat kiinni hikinauhassa ja kinastelivat äänekkäästi. Lopulta Melbournen tennisareenan turvamiehet joutuivat puuttumaan peliin.

Turvamiehet heittivät molemmat rouvat ulos ja takavarikoivat hikinauhan. Erikoinen tapaus nousi uutiseksi Australian lisäksi Yhdysvalloissa ja Euroopassa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Nyt toinen pukareista on kertonut oman näkemyksensä tapauksesta. Kuvassa oikealla näkyvä Cathy Willet on varma siitä, että Sabalenka halusi antaa hikinauhan juuri hänelle.

Willet oli kannustanut Sabalenkaa myös tämän aiemmassa ottelussa. Willet oli jopa ostanut Valko-Venäjän lipun netistä ja kirjoittanut siihen Sabalenkan nimen. Maanantain pelissä Sabalenka oli kirjoittanut nimmarinsa lippuun, joten pelaajalla ja fanilla oli yhteys jo entuudestaan.

– Sabalenka katsoi minua, kun hän heitti hikinauhan katsomoon. Sain siitä kiinni, mutta sitten vieressäni seissyt nainen alkoi repiä sitä minulta, Willet sanoi News.com.au-sivuston mukaan.

Willet kertoi myös seuranneensa Sabalenkan otteita eturivistä koko pelin ajan. Willetin mukaan myös toiset katsojat olivat sitä mieltä, että hikinauha kuului hänelle.

– Tämä toinen nainen tuli eturiviin vasta pelin päätyttyä ottamaan valokuvia. Minä olin ainoa ihminen paikalla Valko-Venäjän lipun kanssa. Se toinen nainen ei edes tiennyt, mikä lippu se oli.

Nyt Willet vaatii, että turvamiehet palauttavat takavarikoimansa hikinauhan hänelle. Toinen riitapukari oli kuulemma ehdottanut, että hikinauha leikataan kahtia ja kumpikin rouvista saa puolikkaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt