Tennis

Serena Williams etenee Yhdysvaltojen avoimien finaaliin

Julkaistu: , Päivitetty:

Tennis
Yhdysvaltalainen tennistähti Serena Williams pelaa finaalissa Yhdysvaltojen avoimessa tennisturnauksessa.
Serena Williams voitti vastustajansa, latvialaisen Anastasija Sevastovan 6–3, 6–0.

Kyseessä on yhdeksäs kerta, kun Williams on mukana Yhdysvaltain avoimien finaalissa.

Williams kohtaa seuraavaksi Japanin Naomi Osakan. Lauantaina hän pääsee tavoittelemaan uransa jo 24:ttä grand slam -voittoaan.

Japanin tennistähti Osaka voitti Yhdysvaltain avoimen tennisturnauksen naisten kaksinpelin välierässä Madison Keysin 6–2, 6–4.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Osaka tarvitsi yhdysvaltalaisen Keysin kesyttämiseen vajaat puolitoista tuntia. Välierävoiton myötä Osakasta tuli ensimmäinen grand slam -turnauksen finaaliin edennyt japanilaisnainen.

– Tämä tuntuu pikkuisen epätodelliselle. Kun olin lapsi, unelmoin aina siitä, että kohtaisin Serenan grand slamin finaalissa, Osaka tunnelmoi välierävoittonsa jälkeen.

Williams synnytti esikoisena viime syksynä. Nyt hän pelaa seitsemännessä turnauksessaan synnytyksen jälkeen ja saavutti jo toisen peräkkäisen grand slam -finaalinsa.

– Serena pelasi finaalissa Wimbledonissa ja hän pelaa finaalissa täällä. Mielestäni vuosi ei ole ollut hänelle lainkaan huono, Sevastova tuumi välierätappionsa jälkeen.

Williams, 36, kaipaa yhä parempia suorituksia. Vaikean raskauden jälkeen saavutetut kaksi grand slamien finaalipaikkaa ovat kova näyttö osaamisesta ja alleviivaavat vahvaa paluuta.

– Odotan yhä, että olisin se Serena, joka olin. En tiedä tulenko olemaan sitä koskaan fyysisesti, emotionaalisesti tai henkisesti, Williams tuumi välierävoittonsa jälkeen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt