Tennis

Kohupelaaja Maria Sharapovan korpivaellus jatkuu – jäi tuntemattoman synttärisankarin jyräämäksi Yhdysvaltain avoimissa

Julkaistu:

Tennis
Maria Sharapova sortui helppoihin virheisiin Yhdysvaltain avoimissa.
Venäläistähti Maria Sharapova putosi jatkosta naisten kaksinpelin neljännellä kierroksella tenniksen Yhdysvaltain avoimessa mestaruusturnauksessa. Verrattain tuntematon espanjalainen Carla Suarez Navarro kaatoi hänet 6–4, 6–3.

Suarez Navarro otti voiton ottelussa ja juhli samalla 30-vuotissyntymäpäiväänsä.

Dopingin aiheuttamasta kilpailukiellostaan huhtikuussa 2017 vapautunut Sharapova on voittanut Yhdysvaltain avoimet vuonna 2006. Hän on voittanut grand slam -turnauksen yhteensä viisi kertaa. Kesällä Wimbledonissa hän putosi jo avauskierroksella.

Sharapovan, 31, kokemus ei painanut New Yorkissa. Hän teki Navarroa vastaan 38 niin sanottua helppoa virhettä ja hävisi syöttönsä peräti kuudesti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– En käyttänyt tilaisuuksiani hyväksi. Epäröin edetä kentällä, kun vastustajan lyönnit jäivät lyhyiksi. Sitten kun hyökkäsin, tein helppoja virheitä, Sharapova tuskaili.

Turnauksessa vasta 30 sijalle sijoitettu Navarro saa puolivälierissä vastaansa Yhdysvaltain Madison Keysin, joka vuosi sitten hävisi Yhdysvaltain avointen loppuottelun maannaiselleen Sloane Stephensille. Keys pudotti tällä kertaa neljännesvälierissä Slovakian Dominika Cibulkovan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt