Tennis

Yllätykset jatkuivat naisten kaksinpelissä – Kerber hävisi Yhdysvaltain avoimissa

Julkaistu:

Tennis
Naisten kaksinpelissä on nähty jo useita yllätyksiä.
Naisten kaksinpelin kärkisijoitettujen kato on ollut kova Yhdysvaltain avoimessa tennisturnauksessa. Ykköseksi rankattu Simona Halep ja kakkossijoitettu Caroline Wozniacki putosivat jo aiemmin, ja kolmannella kierroksella oli Angelique Kerberin vuoro pakata laukkunsa.

Saksalainen Kerber hävisi Suomen aikaa varhain sunnuntaina Slovakian Dominika Cibulkovalle 6–3, 3–6, 3–6. Kerber oli sijoitettu turnauksessa neljänneksi.

Myös viidenneksi sijoitetun Petra Kvitovan ja kuudenneksi rankatun Caroline Garcian urakka päättyi. Tshekkipelaaja Kvitova hävisi Valko-Venäjän Aryna Sabalenkalle 5–7, 1–6. Ranskalainen Garcia taipui espanjalaiselle Carla Suarez Navarrolle 7–5, 4–6, 6–7 (4–7).

Naisten kymmenen parhaan joukkoon sijoitetuista pelaajista vain kolme eteni neljännelle kierrokselle. Heistä parhaiten on rankattu Sloane Stephens, joka on sijoitettu kolmanneksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– En ole katsellut ympärilleni, kuka on voittanut ja kuka hävinnyt. Joskus on päiviä, jolloin yrität kaikkesi, mutta asiat eivät mene toivomallasi tavalla, Kerber harmitteli.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt