Tennis

Raju paljastus: Serena Williams oli kuolla synnytyksen jälkeen – ”Ilman heidän ammattitaitoista hoitoaan en olisi täällä”

Julkaistu:

Tennistähti oli viikkojen ajan vuoteenomana komplikaatioiden takia.
Yhdysvaltalainen tennistähti Serena Williams kertoo CNN:n kolumnissa, että hän ”melkein kuoli” viime vuonna synnytyksen jälkeen.

– Olin kuolla synnytettyäni tyttäreni Olympian, 36-vuotias Williams kirjoittaa.

Williams oli vuoteenomana kuuden viikon ajan komplikaatioiden takia. Hänen tyttärensä syntyi hätäkeisarileikkauksella syyskuussa.

– Olen niin kiitollinen siitä, että sairaalassa käytössäni oli niin uskomaton lääkärien ja sairaanhoitajien tiimi sekä huipputason laitteet, sanoo Williams.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– He tiesivät tarkalleen, kuinka hoitaa tämä monimutkainen käänne. Ilman heidän ammattitaitoista hoitoaan en olisi täällä tänään.

Williamsin mukaan hänen leikkaushaavansa aukesi veritulpan aiheuttaman voimakkaan yskimisen vuoksi. Nainen kiidätettiin leikkaukseen, jonka aikana lääkärit löysivät hänen vatsastaan suuren verenpurkauman.

Williams vietiin uudestaan leikkaussaliin, ja hänelle tehtiin toimenpide, joka estää tukosten pääsyn keuhkoihin.

Peräti 23 kaksinpelin grand slam -titteliä uransa aikana voittanut Williams palasi kentille yhdeksän päivää sitten, kun hän edusti Yhdysvaltoja Fed Cupin nelinpeliottelussa.

Lähde: Reuters