Tennis

Erittäin yleinen vauvaongelma sai Serena Williamsin epätoivoiseksi – avunpyyntöön tuli tuhansia vastauksia

Julkaistu:

Tennis
Myös huippupelaaja joutuu kohtaamaan äitiyden haasteet tavallisten ihmisten tavoin.
Yksi maailman parhaimmista tennispelaajista, Serena Williams sai esikoislapsensa syyskuun alussa.

Williamsin ja Redditin perustajan Alexis Ohanianin tytär sai nimen Alexis Olympia Ohanian Junior.

Williams on iloinnut uudesta perheenjäsenestä avoimesti: hän on muun muassa julkaissut paljon suloisia kuvia tyttärestään sosiaalisessa mediassa.

Vaikka Williams on dominoinut tenniskenttiä vuosikaudet, äitiydessä hän on joutunut samojen pulmien eteen kuin aivan tavallisetkin äidit. Hänen vauvansa on alkanut saada hampaita.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Hampaiden puhkeaminen ei ole vauvalle aina miellyttävää: ikenet kutiavat ja jomottavat, mikä voi aiheuttaa unettomuutta, kiukuttelua ja syljen runsasta erittämistä. Vaihe kestää yleensä muutaman kuukauden.

Williams päätyikin avautumaan asiasta Instagramissa.

– Hampaiden puhkeaminen on paholaisen keksintö – ja niin vaikeaa. Alexis Olympialla on niin inhottava olo. Hän itkee paljon (hän ei ikinä muuten itke). Minua kehotettiin pitämään häntä sylissä, kunnes hän nukahtaa. Olen kokeillut meripihkahelmiä, kylmää pyyhettä, sormen antamista pureskeltavaksi...homeopaattista vettä (tuo naurattaa paljon), mutta mikään ei auta, Williams kirjoitti.

Lopuksi hän vielä anelee apua seuraajiltaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Tämä särkee sydämeni. Melkein tarvitsen äitini tänne ja halaamaan minua kunnes nukahdan, koska olen niin stressaantunut. Apua? Joku?
Williamsin rehellinen kirjoitus sai aikaan kommenttivyöryn. Kahdessa päivässä hänen kuvastaan on tykätty yli 300 000 kertaa ja sitä on kommentoitu lähes 11 000 kertaa.

Tennistähti sai valtavan määrän sympatiaa ja lukuisia ehdotuksia jääpaloista geeleihin ja eri teelaaduista öljyihin. Kommentoijissa oli myös äitejä, jotka olivat tehneet omia keksintöjään vauvan olon helpottamiseksi.

Williams ei vielä ole ilmoittanut, onko hän kokeillut jotain ehdotettua keinoa.