Tennis

Tenniskaunotar löi vetoa treffeistä Twitterissä – tappiolla oli yllättävä seuraus: ”Paras internetin rakkaustarina koskaan”

Julkaistu:

Tennis
Tennistähti Eugenie Bouchard julkaisi söpöjä kuvia seuralaisestaan.
Kanadalainen tennistähti Eugenie ”Genie” Bouchard ei ole viime aikoina onnistunut odotusten mukaan tenniskentillä.

23-vuotias kaunotar on WTA-rankingissä sijalla 82. Hän on pudonnut neljässä edellisessä turnauksessaan jo ensimmäisellä kierroksella.

Rakkausrintamalla sen sijaan tuntuu sujuvan paremmin. Bouchard on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa hän poseeraa nuoren miehen kanssa.

Kyseinen nuorukainen on yhdeksän kuukautta sitten otsikoihin noussut ”tavis”, jota tuhannet nuoret miehet kadehtivat. Hän kun teki sen, mitä suurin osa ei uskaltaisi: lähestyi Bouchardia Twitterissä ja haastoi vedonlyöntiin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tarina sai alkunsa, kun Bourchard oli liian varma Atlanta Falconsin voitosta Super Bowlissa helmikuussa.

Hän kirjoitti pelin aikana Twitter-tililleen tienneensä, että Atlanta voittaa. Falcons johti parhaimmillaan 25 pisteellä, eikä koko Super Bowlin historiassa yksikään joukkue ollut aiemmin noussut 10 pistettä suuremmasta takaa-ajoasemasta mestariksi.

Silloin John Goehrke, eli Twitter-käyttäjä @punslayintwoods, lähetti Bouchardille viestin. Hän kysyi, lähtisikö Bouchard hänen kanssaan treffeille, jos Patriots voittaa.

Bouchard vastasi vain muutamassa minuutissa myöntävästi. Lopulta Patriots kiri neljännessä neljänneksessä piste pisteeltä Falconsin johtoa kiinni. Patriots meni ohi jatkoajalla, ja seura voitti historiansa viidennen mestaruuden.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Bouchard ja Goehrke päätyivät todellakin treffeille. He menivät yhdessä Brooklyn Netsin ja Milwaukee Bucksin väliseen NBA-otteluun. Tuolloin Bouchard sanoi, että treffit olivat onnistuneet ja että he näkisivät varmasti uudestaan.

Tapaaminen näytti jäävän yhteen kertaan, kunnes Bouchard julkaisi yhdeksän kuukautta ensimmäisten treffien jälkeen 6. joulukuuta kuvan, jossa hän poseeraa Goehrken kanssa.
– Katsokaa, kuka tuli vierailemaan luonani, hän kirjoitti.

Kyseessä olisi voinut olla vain kaverien yksittäinen tapaaminen, mutta Bouchard julkaisi myös seuraavana päivänä kuvan, jossa pari makoilee sängyllä vierekkäin. Heidän yläpuolelleen kuvaan oli lisätty mistelinoksa, jonka alla perinteisesti täytyy suudella.

– Tällä lailla päästään joulutunnelmaan, hän kirjoitti.
Sosiaalinen media riemastui kuvista, ja niihin on tullut lukuisia kommentteja.

– Olette niin söpöjä yhdessä! nimimerkki MireilleM hehkutti.

– Paras internetin rakkaustarina koskaan! nimimerkki Rayao kommentoi.

Treffit eivät loppuneet tähän. Tiistaina pari bongattiin yhdessä Miami beachilta.


Goehrke ei ole kommentoinut asiaa sosiaalisessa mediassa, mutta hänen profiilikuvanaan on otos hänestä pussaamassa Bouchardia poskelle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt