Tennis

Serena Williams voitti Australian avoimet raskaana – aikoo toistaa tempun viisi kuukautta synnytyksestä

Julkaistu:

Tennis
Williams on ilmoittautunut tammikuussa pelattaviin Australian avoimiin.
Yksi maailman menestyneimmistä tennispelaajista, yhdysvaltalainen Serena Williams on palaamassa tenniksen huipulle.

Williams, 36, synnytti esikoistyttärensä Alexis Olympia Ohanian Juniorin syyskuun alussa. Lapsen isä on Reddit-yrittäjä Alexis Ohanian.

Williams on seurustellut Ohanianin kanssa vajaat kolme vuotta. Williams ilmoitti raskaudestaan huhtikuussa. Pari vihittiin 23. marraskuuta hulppeissa, arvioiden mukaan noin miljoona dollaria maksaneissa häissä.


Vuoden ensimmäisen grand slamin Australian avointen johtaja Craig Tiley on nyt kertonut, että Williams on ilmoittautunut tammikuussa järjestettävään turnaukseen. Asiasta kertoivat muun muassa Herald Sun ja BBC.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Hänellä on viisumi, hän on ilmoittautunut, hän harjoittelee ja hänen täytyy vain löytää vähän aiempaa isommat majoitustilat seurueelleen, Tiley kertoi Herald Sunille.

– Olemme aika innoissamme hänen tulostaan.

Williams on jo aiemmin kertonut sosiaalisessa mediassa palanneensa harjoittelemaan.

Australian avoimet pelataan 15.–28. tammikuuta 2018. Jos Williams todellakin aikoo pelata, hän palaisi kilpakentille vain viisi kuukautta synnytyksestään.

Williamsin nopea paluu pelikentille ei olisi kuitenkaan täysin tavatonta. Hiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen palasi kilpaladuille noin puoli vuotta esikoistyttärensä syntymän jälkeen talvikaudella 2016.

Herald Sunin mukaan Williamsin valmentaja Patrick Mouratoglou sanoi viime viikolla, että pelaajan paluuajankohtaa ei ole päätetty.

Williams on voittanut urallaan yhteensä 39 Grand Slamia, joista 23 kaksinpelistä. Hän oli viime ja tänä vuonna maailman eniten ansaitseva naisurheilija. Hän on voittanut Australian avoimet seitsemän kertaa, viimeksi tämän vuoden tammikuussa. Williams oli tuolloin kahdeksannella viikolla raskaana.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt