Tennis

Migreenikohtaus pakotti Jarkko Niemisen luovuttamaan

Julkaistu: , Päivitetty:

Jarkko Nieminen on luovuttanut 2. kierroksen ottelunsa ATP-tennisturnauksessa Brisbanessa.
Nieminen oli luovuttaessaan 2-6, 1-4-tappiolla ukrainalaista Aleksandr Dolgopolovia vastaan. Nieminen luovutti migreenin vuoksi, kun ottelua oli pelattu vajaa tunti.

Niemisen manageri Mikael Hedberg kertoi, että migreenikohtaukset ovat vaivanneet suomalaispelaajaa silloin tällöin.

- Hän oli oksennellut reilusti vielä minuutti ennen kuin meni kentälle. Loppuunmyyty katsomo ja hullu suomalainen, joten hän lähti kuitenkin yrittämään, Hedberg kertoi.

Ennen luovuttamista Nieminen joutui piipahtamaan pukuhuoneen puolella. Sieltä palattuaan hän ilmoitti pelin päättyneen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

- Tilanteessa 4-1 toisessa erässä hän joutui juoksemaan uudestaan vessaan oksentamaan ja tuumi, ettei jatka eikä kehtaa ruveta kentälle oksentelemaan.

Hedbergin mukaan Niemisellä oli mieli maassa, koska hän kokee olevansa kovassa kunnossa ja olisi mieluusti pelannut loppuun asti.

Nelinpeli epävarma


Turnauksessa neljänneksi sijoitettu Dolgopolov ehti murtaa Niemisen syötön neljästi. Nieminen ei saanut hankittua edes murtopalloa Dolgopolovin syöttöön.

Dolgopolov jatkaa puolivälieriin ja kohtaa japanilaisen Kei Nishikorin.

Nieminen on edennyt Brisbanessa toiselle kierrokselle myös nelinpelissä. Niemisen ja kyproslaisen Marcos Baghdatisin on torstaina määrä kohdata kolumbialaiskaksikko Alejandro Falla/Santiago Giraldo.

Keskiviikkona suomalainen ei vielä osannut sanoa, pystyykö pelaamaan.

- Yleensä migreeni menee ohi hurjan päänsäryn ja oksentelun kautta. Nyt hän oli ihan loppu ja yritti vain saada unta. Ei ollut kuitenkaan luovuttanut nelinpeliä, Hedberg kertoi.

Niemisen turnausohjelman seuraava etappi on ensi viikon kilpailu Sydneyssä ja sen jälkeen Australian avoimet Melbournessa.

- Migreeni tuli pahaan paikkaan, mutta hyvä, ettei kuitenkaan ollut mikään loukkaantuminen. Ei se hänen Australian-kiertuettaan häiritse.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt