Nadalin ennätysjahti jatkuu murskaavasti

Julkaistu: , Päivitetty:

Rafael Nadal on jälleen askeleen lähempänä historiallista seitsemättä Ranskan avointen mestaruutta.
Nadal voitti maanmiehensä Nicolas Almagron puolivälierissä lukemin 7-6 (4), 6-2, 6-3. Nadal ei ole hävinnyt tämän vuoden turnauksessa vielä eräkään, vaan on voittanut tähän menessä kaikki 15 erää. 

12:nneksi sijoitettu Almagro pysyi Nadalin kyydissä vain avauserässä, joka kääntyi Nadalille lopulta katkaisupelissä. Sen jälkeen peli oli vahvasti Nadalin hallussa, hän selvitti seuraavissa erissä kaikki neljä Almagron saamaa murtopalloa. Maailmanlistan kakkonen päätti ottelun tyylikkäästi iskemällä ottelupallossa ässän.

- Hänellä oli hyviä hetkiä ja hän löi palloa kovaa, mutta minullakin oli paikkani, Nadal sanoi.

Nadalin ainoa tappio Ranskan avoimista on vuodelta 2009, jolloin Robin Söderling yllätti espanjalaisen neljännellä kierroksella. Nadalin lisäksi Ranskan avoimet on voittanut kuusi kertaa vain Björn Borg.

Toisesta välierästä tulee espanjalaisten välienselvittely. Nadalin vastustajaksi seuloutui David Ferrer, joka löi skotti Andy Murrayn 6-4, 6-7 (3-7), 6-3, 6-2.

Nelossijoitettu Murray, joka pudotti Jarkko Niemisen toisella kierroksella, ei ole massalla parhaimmillaan ja Ferrerin konemainen tasaisuus oli hänelle liikaa.

Murray pääsi jo hyvin peliin mukaan ja voitti toisen erän, mutta sen jälkeen sade keskeytti ottelun ja tauon jälkeen Ferrer hallitsi peliä.

Kaksinpelien puolivälierät:

Miehet: David Ferrer Espanja (6)-Andy Murray Britannia (4) 6-4, 6-7 (3-7), 6-3, 6-2, Rafael Nadal Espanja (2)-Nicolas Almagro Espanja (12) 7-6 (7-4), 6-2, 6-3.
Naiset: Maria Sharapova Venäjä (2)-Kaia Kanepi Viro (23) 6-2, 6-3, Petra Kvitova Tshekki (4)-Jaroslava Shvedova Kazakstan 3-6, 6-2, 6-4.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt