Tennis

Heliövaara ensi kertaa Ranskan avoimissa

Julkaistu:

Suomen miestenniksen kakkospelaajan Harri Heliövaaran (ATP-229.) urakka Ranskan avoimissa alkaa tiistaina. 
Heliövaara kohtaa karsintojen ensimmäisellä kierroksella belgialaisen Maxime Authomin (ATP-174.).

Heliövaara on noussut viime vuosina maailmanlistalla, mikä on avannut portit myös Grand Slamien karsintoihin. Heliövaaran ensimmäinen major-kisa ei mennyt tammikuussa Australiassa putkeen, kun hän hävisi karsintojen avauskierroksella Espanjan Javier Martille.

Vatsalihasvammastaan toipuneen Heliövaaran olisi läpäistävä Pariisissa kolme karsintakierrosta, ennen kuin hän pääsisi ensi sunnuntaina alkavaan pääsarjaan.

- Bonjour! Niin kuin arvata saattaa, fiilis täällä Pariisissa on aika korkealla. Huono sää on kyllä parhaansa mukaan yrittänyt latistaa tunnelmaa, mutta ainakaan minun kanssani se ei ole onnistunut, Heliövaara kirjoitti blogissaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Heliövaara, 22, pääsi sateesta huolimatta testaamaan Roland Garrosin kuuluisia massakenttiä ja kehui niitä maanantain blogipäivityksessään.

- Grand Slam -karsinta ei ole luonnollisesti se ihan helpoin paikka vuoden ensimmäiselle massamatsille, mutta en aio antaa sen häiritä, Heliövaara jatkoi.

Tämän viikon Nizzan turnauksen väliin jättänyt Jarkko Nieminen on mukana pääsarjassa, jonka ottelukaavio julkaistaan ensi perjantaina.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt