Marion Bartoli yllätti - pudotti Serena Williamsin

Julkaistu:

Nelinkertaisen Wimbledon-mestarin Serena Williamsin tie katkesi 4. kierroksella.
Ranskalainen Marion Bartoli kukisti amerikkalaisen erin 6-3, 7-6 (8-6) ja eteni kahdeksan parhaan joukkoon.

Ottelu oli tasainen ja hermoja raastava mittelö alusta loppuun, joskin Williams ei saanut omaa peliään käyntiin kunnolla missään vaiheessa. Bartolillä oli toisessa erässä paikka ratkaista ottelu, kun hän pääsi 6-5-tilanteessa syöttämään ottelun voitosta.

Ranskalaispelaajan hermokontrolli ei kuitenkaan pitänyt loppuun asti, joten ottelun ratkaisua jouduttiin hakemaan katkaisupelistä, jossa Bartoli oli lopulta vahvempi. Ranskalaisella oli varmasti Williamsin siskoksille kalavelkoja, sillä hän hävisi vuonna 2007 isosisko Venukselle turnauksen finaalin.
 

Tomic yllätti, Murray kahdeksan sakkiin


Päivän suurimman yllättäjän tittelin nappasi kuitenkin Australian teinisensaatio, vasta 18-vuotias Bernard Tomic, joka kukisti belgialaisen Xavier Malissen 6-1, 7-5, 6-4. Samalla nuoresta aussista tuli ensimmäinen 18-vuotias pelaaja turnauksen puolivälierissä yli kahteenkymmeneen vuoteen.

Kotiturnauksessaan valtavia paineita kohdannut Andy Murray eteni niin ikään kahdeksan parhaan joukkoon. Britti kukisti neljännellä kierroksella ranskalaisen Richard Gasquetin erin 7-6 (7-3), 6-3, 6-2.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt