Nieminen hävisi avauskierroksella Pariisissa - Tennis - Ilta-Sanomat

Nieminen hävisi avauskierroksella Pariisissa

Jarkko Niemisen kaksinpelit tyssäsivät ensimmäiseen esteeseen Pariisin ATP Masters -tennisturnauksessa. Turnaukseen karsinnoista edennyt Italialainen Simone Bolelli kellisti Niemisen maanantaina puolessatoista tunnissa 7-5, 6-4.

27.10.2008 17:34

Nieminen hävisi ottelun avanneen syöttövuoronsa parissa minuutissa. Myös Bolelli oli vaikeuksissa avaussyöttönsä kanssa. Nieminen onnistui kolmannella murtopallollaan tasoittamaan pelit 1-1:een. Toisen syöttövuoronsa Nieminen vei parin läpisyötön avustuksella antamatta pistettäkään vastustajalleen. Bolelli tasoitti 2-2:een yhtä pikaisesti.

Avauserä eteni vuorovedoin ja syötön mukaan tilanteeseen 5-5. Bolelli otti ottelun toisen syötönmurtonsa kolmannella murtopallolla, siirtyi 65-johtoon ja syötti liki tunnin kestäneen avauserän voittoon.

Toinen erä eteni tasaisesti ja ilman syötönmurtoja tilanteeseen 3-3. Bolelli karkasi Niemisen seuraavalla syöttövuorolla 40-15-johtoon. Sen Nieminen kiri tasoihin ja hankki vielä edun, mutta Bolelli oli vahvempi. Bolelli johti 4-3 ja pääsi syöttämään.

Tilanteessa 5-7, 3-5 Niemisen urakka näytti jo toivottomalta. Hän piti seuraavan syöttövuoronsa ja kavensi 4-5:een, mutta Bolellin syötön murtamiseen ei keinoa enää löytynyt.

Bolelli pitää tuoreimmalla maailmanlistalla sijaa 39. Nieminen on kolme pykälää korkeammalla.

Nieminen osallistuu Pariisissa myös nelinpeliin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?