TTK-voittaja Christoffer Strandberg kertoo nyt, mitä tv-lähetyksen jälkeen tapahtui – bileet jatkuivat aamun pikkutunneille - Tanssii tähtien kanssa - Ilta-Sanomat

TTK-voittaja Christoffer Strandberg kertoo nyt, mitä tv-lähetyksen jälkeen tapahtui – bileet jatkuivat aamun pikkutunneille

Christoffer ja Jutta voittivat TTK-kilpailun.

Christoffer ja Jutta voittivat TTK-kilpailun.

Julkaistu: 2.12. 18:28

Tanssii tähtien kanssa -kilpailu saateltiin sunnuntaina finaaliin.

Tanssii tähtien kanssa -kilpailun sunnuntaina voittanut Christoffer Strandberg vastaa iloisena puhelimeen.

Ääni on tosin hieman käheä sunnuntai-illan voitonjuhlista.

– Laulettiin karaokea. Minäkin yritin laulaa sitä meidän tanssimaa Chandelieria, mutta se ei tainnut ollut niin kaunista, mies nauraa hersyvästi.

Kuvituskuva

Palataanpa vielä hetkeksi sunnuntai-illan tunnelmiin.

Kuinka paha tutina oli ennen finaalilähetystä?

– Yllättävää kyllä, sunnuntai oli koko kauden rennoin lähetyspäivä. Kontrasti semifinaaleihin oli valtava. Oli ihan hirveät paineet, kun halusin finaaliin. En sanonut sitä ääneen, mutta olin ottanut itselleni kunniatehtävän tanssia Jutan (Helenius) finaaliin, Christoffer paljastaa.

Näyttelijänä Christoffer osaa hallita esiintymisestä aiheutuvaa jännitystä, mutta tällä kertaa oltiin miehen mukavuusalueen ulkopuolella.

– Amatööri kun olen näissä tanssihommissa, niin voin sanoa, että viisi ensimmäistä lähetystä oli paha jännitys päällä. Finaalissa onnistuttiin olemaan läsnä ja saatiin vedettyä rauhassa. Sovittiin Jutan kanssa, että ei mietitä mitään muuta ja se ajatus auttoi.

Kuvituskuva

Kun studion valot sammuivat ja voittaja oli selvillä, oli juhlan aika.

– Tuli kyllä juhlittua, Christoffer hymyilee.

– Mikä parasta niin juhlat olivat hyvin kotibilemäiset. Pysyttiin koossa, laulettiin karaokea ja me yritettiin saada Jutan kanssa syötyä. Ruoka ei meinannut millään maistua, kun oli niin kovat adrenaliinit päällä.

Juhlat jatkuivat pitkään, vaikka Christofferin piti olla aamulla töissä.

– Lämmin ja onnellinen tunnelma jatkui ihan pikkutunneille asti. Tänään oli sitten kello 11 teatterilla näytelmän muistiharjoitukset. Olin vain vartin myöhässä, näyttelijä vakuuttaa.

Christoffer haluaa vielä kerran kiittää koko tuotantoa.

– Siinä on aivan hillitön määrä porukkaa tekemässä töitä, että kaksi ihmistä saa loistaa.

Kuvituskuva

Näyttelijä on saanut koko tanssimatkan ajan valtavasti palautetta. Mikä poikkeuksellista, palaute on ollut positiivista ja nettihäiriköt ovat ymmärtäneet pysyä poissa.

– Osasin odottaa, että palautetta tulee, mutta se yllätti kuinka paljon sitä tulee. Ja mikä mieletön positiivinen pöhinä. Muissa ohjelmissa se on vähän, että joo tai ei, mutta ei TTK:ssa. Nekin, jotka eivät katso ohjelmaa ovat ihan, että hienoa. Suomalaiset on tanssikansaa. Meillä on syvä kunnioitus tanssia kohtaan.

Kuvituskuva

Voiton lisäksi Christoffer sai tanssikisasta bonuspalkinnon, jonka arvo on mittaamaton: uuden ystävän.

– Jutan kanssa todellakin syntyi ystävyys. En osaa verbalisoida sitä, koska se vain tapahtui. Kauneus käy siinä, että emme tutustuneet puhumalla, vaan tekemällä yhdessä. Sen jälkeen olemme jakaneet keskenemme vaikka millaisia elämäntarinoita. Välillä on tanssittu tai ihan vaan oltu treenisalilla – jouduttu sivuraiteille ja puhuttu syvällisesti. Meillä vain synkkaa ja ymmärrämme toisiamme erittäin syvästi.

Kuvituskuva