TTK-finaalissa nähtiin liikuttava hetki – Jannika B kyynelehti nykytanssiesityksensä jälkeen - Tanssii tähtien kanssa - Ilta-Sanomat

TTK-finaalissa nähtiin liikuttava hetki – Jannika B kyynelehti nykytanssiesityksensä jälkeen

Jannika B liikuttui kyyneliin Tanssii tähtien kanssa -finaalissa.

Jannika B liikuttui kyyneliin Tanssii tähtien kanssa -finaalissa.

Julkaistu: 1.12. 20:48

Tanssii tähtien kanssa -finaalin nykytanssiesitys sai Jannika B:n kyynelehtimään.

Tanssi tähtien kanssa -finaalissa nähtiin taas liikutuksen hetkiä, kun Jannika B puhkesi kyyneliin Nykytanssiesityksensä jälkeen. Jannikan parina tanssii Aleksi Seppänen.

Tähän saakka finaali on ollut äärimmäisen tasainen.

Tähän saakka finaali on ollut äärimmäisen tasainen.

Liikuttunut Jannika sai nykytanssiesityksestään huippupisteet, sillä pari sai tuomaristolta esityksestään täydet 30 pistettä. Finaali on ollut tähän asti erittäin tasainen ja tuomaristo on antanut kaikille pareille esityksistä korkeita pisteitä.

Jannika B tanssii kilpailussa parinaan Aleksi Seppänen.

Jannika B tanssii kilpailussa parinaan Aleksi Seppänen.

Ennen finaalia Jannikan puoliso Toni Wirtanen hehkutti vaimoaan sosiaalisessa mediassa.

Julkaisemassaan kuvassa Wirtanen oli juuri tekemässä lähtöä ohjelman kuvauspaikalle.

– Olen ollut naimisissa @jannikabofficial kanssa nyt melkein 6 vuotta ja koen tuntevani hänet erittäin hyvin. Kuitenkin olen tämän ohjelman varrella joka viikko häkeltynyt siitä, millaisena olen hänet saanut nähdä. Uskomaton viehkeys, taidokkuus ja liikkeen kauneus on yllättänyt minut kerta toisensa jälkeen, Wirtanen kirjoitti Instagram-julkaisussaan.

– Parisuhteessa on helppo alkaa nähdä kumppani kovin tuttuna, tavallisena ja itsestäänselvänä. Nämä viikot ovat olleet todellinen silmienavaaja! Vaikka olen aina tiennytkin Jannikan olevan se yksi ja ainoa, niin onhan tämä huikeaa saada tällainen annos oman vaimon upeutta päin pläsiä joka viikko, Wirtanen hehkutti.

Wirtanen on onnellinen, että Jannika saa vielä kerran säteillä TTK-parketilla. Wirtanen toivoo, että katsojat äänestävät hänen puolisonsa voittoon.

– Silti, olen todella onnellinen siitä, että huomenna saan taas massiivisesti lisää aikaa vaimoni kanssa, Wirtanen kirjoittaa.