Laura Lepistö sai mojovan yllätyksen suorassa tv-lähetyksessä – Tommi-puolison sanat vetivät hiljaiseksi

Julkaistu:

tanssii tähtien kanssa
Entinen taitoluistelija Laura Lepistö päätti omistaa Tanssii tähtien kanssa -esityksensä puolisolleen. Pian häntä odotti yllätys.
Sunnuntain Tanssii tähtien kanssa -lähetyksessä kilpailijat tanssivat idoliensa musiikin tahdissa. Parketilla nähtiin muun muassa vauhdikasta quickstepiä ja dramaattista foxtrotia. Laura Lepistö päätti omistaa oman rumbansa puolisolleen Tommille. Lepistö oli valinnut kappaleekseen Laura Närhen esittämänä Hetken tie on kevyt -kappaleen.

Lepistö kertoi tv:ssä, että hän on ollut yhdessä Tommi-puolisonsa kanssa teini-iästä asti ja he ovat toistensa tuki ja turva.

– Haluan myös sanoa sitä, että mitä tahansa meidän polulle eteen tulee, niin haluan kohdata ne yhdessä Tommin kanssa, Lepistö perusteli päätöstään omistaa tanssi rakkaalleen.

Juontaja Tuija Pehkonen kertoi, ettei Tommi valitettavasti päässyt paikalle kannustamaan Lepistöä tämän tärkeässä tanssissa. Suorassa lähetyksessä oli kuitenkin luvassa yllätys, kun ruudulle läväytettiin Tommin terveiset puolisolleen.

Mies oli nauhoittanut rakkaalleen tsemppiterveiset, sillä hän oli lähetyksen aikaan lentokoneessa matkalla takaisin Suomeen. Lepistö häkeltyi, kun hänen miehensä kasvot ilmestyivät näkyviin.

– Tänään olisi ollut supersiistiä olla siellä katsomassa, Tommi harmitteli videolla.

Mies kertoi, että illan idoliteemaan sopivasti myös hänellä on yksi idoli: hänen puolisonsa.

– Mua inspiroi oikeastaan vain yksi henkilö ja se olet sinä. Ihailen intohimoa, jolla teet asioita, Tommi sanoi Lepistölle.


Tommin mukaan Lepistö suhtautuu kaikkeen, mihin ryhtyy, suurella intohimolla. Niin myös Tanssii tähtien kanssa -kisaan.

– Annat kaiken sille kuitenkaan unohtamatta tärkeimpiä ihmisiä, hän sanoi.

Puolison mukaan Lepistö on hänen elämänsä rakkautensa. Pari meni naimisiin kesällä 2015 Helsingissä

– Olet mulle Wonder Woman ja mä rakastan sua. Kanta-askeleet vaan kuntoon ja tsemppiä tanssiin, Tommi toivotti.

Lepistö häkeltyi rakkaansa viestistä ja vaikutti nieleskelevän kyyneleitään. Hän seisoi sanattomana samalla, kun Tuija Pehkonen tiedusteli, miltä terveiset tuntuivat.

– Ihan sanattomaksi vetää. Olen niin kiitollinen, että olen saanut tollaisen ihmisen mun elämään, Lepistö huokaisi.


Lepistö kertoi myöhemmin, ettei hän arastele tuoda suhdettaan julkisuuteen, sillä kokee hänen ja Tommin suhteen niin vahvaksi, että se kestää myös valokeilan paineet.

Entisen taitoluistelijan koskettava ja herkkä rumba upposi TTK-tuomaristoon loistavasti. He antoivat esitykselle yhteensä 25 pistettä.

– Koskettava kokonaisuus lauluineen, kaikkineen. Tämä oli kuin lasillinen viileää viiniä, Jorma Uotinen kehui.

– Tässä oli paljon pieniä, vaikeita elementtejä, jotka oli saatu sujumaan hyvin, huomioi puolestaan Jukka Haapalainen.

– Tämä oli keskittynyt ja rauhallinen tanssi tähän teemaan, hän lisäsi.

– Laura, sinulla on erikoisen upeat kädet, jotka pääsevät musiikissa oikeuksiinsa. Kehityskohteeksi voisi ottaa nilkkojen ja jalkaterien käytön, sanoi Helena Ahti-Hallberg.