Christoffer Strandberg ja Matti Puro korjasivat täyden potin TTK:n parinvaihtoviikolta – tuomarit yksimielisiä: ”Liikutuin kananlihalle” - Tanssii tähtien kanssa - Ilta-Sanomat

Christoffer Strandberg ja Matti Puro korjasivat täyden potin TTK:n parinvaihtoviikolta – tuomarit yksimielisiä: ”Liikutuin kananlihalle”

Tällä viikolla Tanssii tähtien kanssa -kisassa vietettiin viime kaudelta tuttua parinvaihtoviikkoa.

3.11.2019 21:27

Vanha parinvaihtokikka sai kuitenkin uutta värinää, kun pareja eivät päättäneet tuomarit, vaan uusi tanssikumppani arvottiin. Näinpä TTK-lavalla nähtiin ensimmäisen kerran naispari ja miespari.

Christoffer Strandberg ja Matti Puro tanssivat paso doblen.

Strandberg pohti illan tanssia etukäteen Instagramissa:

– Mitä on olla mies? Monesti miehisyyteen liitetään kovuus, voima, itsensä jatkuva todistelu. Mun mielestä ”kunnon mies” on rohkea. Rohkeus taas tarkoittaa sitä, että uskaltaa olla herkkä ja avoin toiselle ihmiselle. Vaikka olisikin rajattomasti voimaa, sitä ei tarvitse käyttää. Rohkea mies uskaltaa viedä ja olla vietävä. Mies on ihminen, ei kone. Me ollaan Matti Puron kanssa ensimmäinen miespari. Se on kunnia, ilo ja haaste! Kiitos Matti, olet mestari, näyttelijä kirjoitti koskettavasti.

Kun tanssi päättyi, yleisö nousi seisomaan ja hurraamaan.

Myös tuomarit jakoivat ylisanoja.

– Syvälle mentiin, helvetin hyvä, Jorma Uotinen täräytti.

– Täysin kompromissiton esitys, selkeä ja iskuvoimaninen. Viestinne oli uskottava. Vakuutuin ja liikutuin kananlihalle.

Jukka Haapalainen ei jäänyt pekkaa pahemmaksi:

– Sanonpa että wau! Siellä oli niin paljon materiaalia. Tekninen taso täydentyi. Teitte tosissanne ja erittäin hyvällä maulla. Tämä täydensi parinvaihtiviikon.

– Mä rakastin sitä, miten onnistuitte luomaan tunteen – kuinka uhka oli koko ajan läsnä. En viitsi puuttua yhtään mihinkään tekniikka-asiaan, Helena Ahti-Hallberg ihasteli.

TTK-historian ensimmäinen miespari keräsi jokaiselta tuomarilta täyden kympin suorituksestaan.

Parien pisteet

Christoffer ja Matti, 30

Meeri ja Katri, 27

Laura ja Aleksi, 27

Jannika ja Jani, 25

Veronica ja Marko, 16

Olli ja Jutta, 16

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?