Einin valtava tragedia: äiti kuoli vain tunteja siitä, kun laulajan lapsi syntyi – ”Jäljellä oli vain hormonimyrsky, sokki ja järkytys”

Julkaistu:

Tanssii tähtien kanssa
Laulaja Eini paljasti sunnuntain Tanssii tähtien kanssa -lähetyksen jälkeen, miten sokki ja järkytys veivät hänen muistinsa, kun hän sai suunnattoman suru-uutisen vain tunteja lapsensa syntymän jälkeen.
Laulaja Eini purskahti sunnuntain Tanssii tähtien kanssa -lähetyksessä itkemään, sillä hänen tanssinsa kertoi traagisen tositarinan menneisyydestä.

Eini kertoi lähetyksessä, miten hänen oma äitinsä kuoli vain 12 tuntia sen jälkeen, kun hänen toinen lapsensa syntyi.

Eini oli toivonut pitkään toista lasta, ja vihdoin koittanut onni loppui äkisti, kun ilouutista seurasi suru-uutinen.

– Mietin monta kertaa, pystynkö kertomaan tätä tarinaa suorassa lähetyksessä, mutta nyt olen onnellinen, että tein sen, Eini sanoi itkuisena lähetyksessä.

Heti lähetyksen päätteeksi Eini myönsi, että hän oli todella joutunut kamppailemaan itsensä kanssa voidakseen kertoa näin henkilökohtaisen tragedian.

– Kun kuulin, että tämän viikon tanssimme on tango, niin tämä tarina tuli heti mieleen. Ja lopulta päätin, että haluan saada sen tunnelukon auki, joka minulla tässä asiassa on, Eini kertoi lähetyksen jälkeen.


Eini kertoi huomanneensa, että avautuminen todella helpotti. Siitä on lopulta suuri kiittäminen tanssipari Sami Heleniusta.

– Oli todella rankka paikka tanssia tämä tanssi. Koin olevani kuin vapiseva haavanlehti. Olisin halunnut olla vahvempi, Eini sanoi.

– Mutta kiitän Samia, joka oli minun tukena.


Eini muistelee vieläkin sitä aikaa, kun hänen Lauri-poikansa oli vastasyntynyt ja äiti juuri kuollut.

– Katselin joskus lapsesta otettuja valokuvia ja tajusin, että kauheaa on se, että en muista sitä aikaa lainkaan, kun poikani oli pieni. Jäin silloin jonkinlaiseen välitilaan, Eini sanoi.

– Tyttäreni opiskelee lääkäriksi, ja hän tiesi kertoa, että tragedian kokeneen aivot tekevät sitä, että unohdan asioita, koska aivot suojelevat minua.

Kun Einin synnytys alkoi, Einin äiti oli ollut teho-osastolla, mutta oli jo paremmassa kunnossa.

– Lähdin iloisena synnyttämään, ja lopulta jäljellä oli vain hormonimyrsky, sokki ja järkytys.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt