Tanssii tähtien kanssa

Edis Tatli voitti Tanssii tähtien kanssa -kisan!

Julkaistu:

ttk
Tanssii tähtien kanssa -kisan voittivat Edis ja Katri.
Tanssii tähtien kanssa -ohjelma huipentui tänään sunnuntaina jännittävään finaaliin, jossa voitosta kisasi kolme tanssiparia. Finaalissa mittaa toisistaan ottivat Hannes Suominen ja Kia Lehmuskoski, Edis Tatli ja Katri Mäkinen sekä Tuure Boelius ja Ansku Bergström.

Tanssii tähtien kanssa kisan -voiton veivät Edis Tatli ja Katri Mäkinen.


Ensin Vappu Pimiä kertoi yleisölle, että kolmanneksi tulivat Tuure Boelius ja Ansku Bergström. Yleisö hurrasi kaksikolle villisti.

Sen jälkeen pienen jännittävän hiljaisuuden jälkeen Pimiä kertoi kauden voittajan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Tuomarien ja yleisön yhteisäänien perusteella Edis Tatli ja Katri Mäkinen voittivat TTK-finaalin, Vappu Pimiä sanoi yleisölle.


Edis pyöritti sen jälkeen Katria villisti piruettia ympäri tanssilavaa. Pian sen jälkeen kaikki kaudella aiemmin mukana olleet tanssijat syöksyivät lavalle onnittelemaan paria.

”Hopeasijalle” jäänyt Hannes Suominen hymyili leveästi ja taputti käsiään yhteen, kun voittaja oli julkistettu.

Finaalissa parit esittivät kukin kaksi tanssia ja freestylen. Tuure ja Ansku tanssivat quickstepin ja jiven, Edis ja Katri rumban ja tangon, Hannes ja Kia puolestaan tanssivat foxtrotin ja cha chan.


Toiseksi kisassa jäänyt Hannes Suominen oli kisan ehdoton ennakkosuosikki alusta asti. Edis Tatli kuitenkin kiri esimerkiksi IS:n äänestyksessä Hanneksen ohi lukijaäänestyksessä.


Tatlin voittoa toivoi 48 prosenttia IS:n lukijoista, kun taas Suomisen ja Kia Lehmuskosken voittoa toivoi 38 prosenttia. Boelius keräsi äänestyksessä 13 prosenttia äänistä.

Tatli on kaikkien aikojen ensimmäinen urheilija, joka on voittanut Tanssii tähtien kanssa -kisan.

Lue lisää: Katso grafiikasta, miten Tanssii tähtien kanssa -finaali etenee – yksi pareista kipusi loppumetreillä katsojien suosioon

Edis Tatli on kertonut Ilta-Sanomien haastattelussa tanssikisan alun olleen hänelle hyvin haastavaa aikaa. Pikkuhiljaa tanssi alkoi kulkea ja ilo tekemiseen löytyi. Menestys ruokki innostusta, vaikka tanssiminen paljastui yllättävän kuluttavaksi.

Tanssikisalla on Tatlin mukaan ollut myös hyvin suuri merkitys hänen imagoonsa. Nyrkkeilijän pelottava imago tuntuu muuttuneen ohjelman edetessä.

– On ollut ihan huikeaa, kuinka nykyään ihmiset tulevat moikkaamaan ja juttelemaan, Edis kuvaili IS:lle.

– Ero on todella suuri. Yhtenä päivänä eräs vanhempi rouva tuli tervehtimään ja kehui tanssiani. Siitä tuli tosi hyvä fiilis.
  • Katso alla olevasta taulukosta, miten finaalin pisteet jakautuivat:

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt