Yleisö ja tuomarit riehaantuivat Edis Tatlin show’sta – rivien välistä paljastui, millainen ”taktiikka” nyrkkeilijällä on ollut

Julkaistu:

ttk-finaali
Edis Tatli halusi esittää freestyle-tanssinsa TTK-finaalissa Michael Jacksonin hittibiisin tahtiin.
Nyrkkeilijä Edis Tatli ja Katri Mäkinen esittivät Tanssii tähtien kanssa -kisan finaalissa freestyle-tanssin Michael Jacksonin Smooth Criminal -kappaleen tahtiin. Tanssiparin kanssa lavalla nähtiin myös ryhmä miestanssijoita taustatanssijoina.

Kun Tatli ja Mäkinen lopettivat rytmikkään esityksensä, yleisö repesi valtaviin suosionosoituksiin.

– Mitä ihmettä täällä tapahtuu, juontaja Mikko Leppilampi huudahti ällistyneenä.

Edis kertoi sen jälkeen yleisölle, että hänen erityisenä haaveenaan on ollut päästä tanssimaan juuri tämän kappaleen tahtiin.


Jukka Haapalainen vihjasi kritiikissään, että Tatlilla on ollut koko ajan oma, vahva mielipiteensä tanssiparin tekemiseen ja esityksiin. Se onkin ollut salaisuus nyrkkeilijätähden suosioon.

– Olen onnellinen, että olen saanut olla seuraamassa tätä kokonaisuutta kauden ajan. Olet tosi mahtava tyyppi, Edis. Vaikka olet oppilaan roolissa, sulla on aina oma mielipide. Sen takia näytät aina sataprosenttisesti olevan mukana siinä, mitä teet, Jukka Haapalainen kehui.


Tuomarit kehuivat Katri Mäkistä siitä, että tämä antaa tanssiparinsa loistaa.

– Tämä oli upeaa. Show, joka ylitti kaikki odotukset. Ei lisättävää, Helena Ahti-Hallberg sanoi.

– Nooo joo, this was a number! Jorma Uotinenkin myönsi.

– Näissä Michael Jackson -valinnoissa on aina se vaara, että se voi kääntyä kopioksi tai imitaatioksi. Nyt niin ei onneksi käynyt, hän lisäsi.

Katri paljastikin, että tanssinumero oli nimenomaan Ediksen toive. Tuomarit antoivat heille yhteensä huikeat 30 pistettä.
Katso alla olevasta grafiikasta, millaisia pisteitä parit saivat finaalijaksossa!TTK-finaali MTV3-kanavalla klo 19.30–21.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt