Jättiyllätys! Jaana Pelkonen putosi Tanssii tähtien kanssa -kisasta – äänestä: kuka on suosikkiparisi? - Tanssii tähtien kanssa - Ilta-Sanomat

Jättiyllätys! Jaana Pelkonen putosi Tanssii tähtien kanssa -kisasta – äänestä: kuka on suosikkiparisi?

Tanssii tähtien kanssa -kisa jatkuu vielä kolmen jakson verran.

4.11.2018 21:00

Suositusta Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta putosi tänään Jaana Pelkonen parinsa Marko Keräsen kanssa.

Pudotus oli yllättävä, sillä Jaanan kanssa pudotusuhan alla ollut Pekka Pouta on saanut paljon Pelkosta huonommat tuomaripisteet joka jaksossa.

  • Katso yllä olevalta videolta, miten Jaana kommentoi putoamistaan saman tien lähetyksen jälkeen.

Kisassa jatkavat mukana Hannes Suominen ja Kia Lehmuskoski, Edis Tatli ja Katri Mäkinen, Marja Hintikka ja Matti Puro, Pekka Pouta ja Jutta Helenius sekä Tuure Boelius ja Ansku Bergström.

Viikon paras pari oli Hannes Suominen ja Kia Lehmuskoski. Heidän pisteensä tuomaripisteiden jälkeen oli 57 pistettä. Yleisöpisteiden yhteenlaskemisen jälkeen he nousivat illan parhaaksi pariksi.

Jaksossa nähtiin tänä viikonloppuna salsa-battle, jonka voitti ykkösjoukkue. Siihen kuuluivat Jaana ja Marko, Edis ja Katri ja Pekka ja Jutta. He saivat kukin kaksi lisäpistettä pistesaldoonsa.

Koska viime viikolla kisassa oli parinvaihtoviikko, kukaan pareista ei tippunut silloin pois. Kisaa esitetään tv:ssä vielä kolmen jakson verran.

Jos grafiikka ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tanssii tähtien kanssa sunnuntaisin MTV3-kanavalla noin kello 19.20.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?