Kuvat TTK-kulissien takaa: Jaana Pelkosen esiintymisasu paljasti uskomattomat vatsalihakset - Tanssii tähtien kanssa - Ilta-Sanomat

Kuvat TTK-kulissien takaa: Jaana Pelkosen esiintymisasu paljasti uskomattomat vatsalihakset

Tanssii tähtien kanssa -kisassa nähtiin extraesityksenä salsa-battle.

4.11.2018 20:52

Tanssii tähtien kanssa -kisassa on tänä lauantaina teemana rakkauskappaleet.

Varsinaisten tanssien lisäksi jaksossa nähtiin salsa-battle, jossa parit jaettiin kahteen kolmen hengen ryhmään. Onnistujat saivat ylimääräisiä tuomaripisteitä.

Jaana Pelkonen tanssi ykkösryhmässä kahden naispuolisen ammattilaistanssijan kanssa. Häntä ei ollut erottaa joukosta aloittelijaksi.

  • Katso yllä olevalta videolta, miten Jaana kommentoi putoamistaan saman tien lähetyksen jälkeen.

Jaana Pelkosen esiintymisasu paljasti kansanedustajan rautaisen kunnon.

– Minusta oli hirveän hienoa, että tähtioppilaat ovat sillä tasolla, että tanssiopettajat uskaltavat laittaa heidät päätähdiksi, Helena Ahti-Hallberg totesi.

Tuomarit äänestivät paremmaksi joukkueeksi ykkösjoukkueen. Siihen kuuluivat Jaana Pelkonen, Pekka Pouta ja Edis Tatli pareineen.

Ykkösjoukkueen parit saivat kukin kaksi lisäpistettä salsa-battlen voiton ansiosta.

Kunkin ykkösjoukkueeseen kuuluneen parin pistepottiin lisättiin kaksi pistettä.

Pisteet ovat nyt arvokkaita, sillä kilpailusta putoaa nyt yksi kuudesta jäljellä olevasta parista pois. Viime viikolla yksikään tähtipareista ei pudonnut, joten ylimääräiset pisteet, tuomaripisteet ja yleisön kahden viikon aikana antamat äänet summataan tänä lauantaina kaikki yhteet.

Viime viikolla illan paras pari oli Edis Tatli ja hänen ”vaihtoparinsa” Jutta Helenius. He saivat jokaiselta tuomarilta täydet 10 pistettä.

Tällä kertaa parhaat pisteet saivat Hannes Suominen ja Kia Lehmuskoski. Hekin saivat kaikilta tuomareilta 10 pistettä.

Salsa-battlen jälkeen Ediksellä ja Katrilla on eniten pisteitä. Heillä on yhteensä 59 pistettä, kun taas Hanneksella ja Kialla on 57 pistettä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?