Grafiikka paljastaa, millaisia pisteitä TTK-parit ovat saaneet – ”Meinaa itku tulla, niin paljon ärsyttää” - Tanssii tähtien kanssa - Ilta-Sanomat

Grafiikka paljastaa, millaisia pisteitä TTK-parit ovat saaneet – ”Meinaa itku tulla, niin paljon ärsyttää”

Tästä artikkelista voit seurata Tanssii tähtien kanssa -lähetyksen pisteytystä reaaliaikaisesti.

4.11.2018 19:44

Suositussa Tanssii tähtien kanssa -kisassa tunnelma tiivistyy tällä viikolla huomattavasti. Viime viikon sunnuntaina kisassa oli parinvaihtoviikko eikä kukaan pareista tippunut. Tänä sunnuntaina yksi jäljellä olevasta kuudesta parista tippuu pois kisasta.

Suorassa lähetyksessä tuomarien antamat pisteet vilahtavat nopeasti silmien ohi. IS kokoaa kaikki annetut pisteet tästä artikkelista löytyvään grafiikkaan suoran lähetyksen aikana. Artikkeli päivittyy koko ajan.

Kisassa jatkavat tänä sunnuntaina Hannes Suominen ja Kia Lehmuskoski, Jaana Pelkonen ja Marko Keränen, Edis Tatli ja Katri Mäkinen, Marja Hintikka ja Matti Puro, Pekka Pouta ja Jutta Helenius sekä Tuure Boelius ja Ansku Bergström.

Edis Tatli sai viime viikolla kaikilta tuomareilta täydet pisteet.

Tuure Boelius esiintyi parinsa kanssa toisena vuorossa. Hän sai tuomareilta esityksestään tiukkaa palautetta. Pisteitä tuli yhteensä 22 kappaletta.

– Meinaa itku tulla, niin paljon ärsyttää, Tuure tokaisi tuomarikommentit kuultuaan pettyneenä.

Viime viikolla illan paras pari oli Edis Tatli ja hänen ”vaihtoparinsa” Jutta Helenius. He saivat jokaiselta tuomarilta täydet 10 pistettä.

Viime viikon pistesaalis vaikuttaa pudotukseen marraskuun ensimmäisenä sunnuntaina, vaikka viime viikolla ei tippunut pois ketään.

Jaksossa paljastettiin myös, että luvassa on salsa-battle, jossa parit jaetaan kahteen kolmen parin ryhmään. Tähtiparit kilpailevat ryhmissä toisiaan vastaan ja luvassa onnistujille on ylimääräisiä tuomaripisteitä.

Jos grafiikka ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Kun viime viikon tuomaripisteet lasketaan yhteen, kaksi paria nousee ylitse muiden. Hannes Suominen ja Edis Tatli ovat kumpikin saaneet pareineen yhteensä 57 pistettä.

Nämä kappaleet tänään esitetään:

Tuure Boelius & Ansku Bergström

Foxtrot: Can`t Take My Eyes Off You

Edis Tatli & Katri Mäkinen

Rumba: Always On My Mind

Pekka Pouta & Jutta Helenius

Quickstep: Hit the Road Jack

Marja Hintikka & Matti Puro

Paso: Promenade Clapping & Clicking Actions

Hannes Suominen & Kia Lehmuskoski

Valssi: Meggie`s Theme

Jaana Pelkonen & Marko Keränen

Tango: Mustasukkaisuutta

Lähde: MTV.fi

Tanssii tähtien kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaina kello 19.20.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?