Marita Taavitsainen putosi Tanssii tähtien kanssa -kisasta – ei surrut kisan päättymistä: ”Mulla on tiistaina laivalle lähtökin...” - Tanssii tähtien kanssa - Ilta-Sanomat

Marita Taavitsainen putosi Tanssii tähtien kanssa -kisasta – ei surrut kisan päättymistä: ”Mulla on tiistaina laivalle lähtökin...”

Marita Taavitsainen joutui jättämään TTK-kisan.

7.10.2018 21:05

Tanssii tähtien kanssa -kilpailun joutui taas sunnuntaina jättämään kesken yksi pari.

Tällä kertaa kisasta putosi Marita Taavitsainen ja hänen parinsa Sami Helenius.

– Mulla on tiistaina laivalle lähtökin, että mitä mä oisin tehnyt... Marita vitsaili pudotusilmoituksen jälkeen.

Pari esitti ohjelmassa foxtrotin, joka he tanssivat Taavitsaisen oman André-kappaleen tahtiin.

Näyttävä esitys alkoi Taavitsaisen omalla tulkinnalla kappaleesta. Helenius saapui pian hakemaan daamiaan tanssiin ja kappaleen laulamisesta loppuun vastasi Johanna Försti.

Esityksen jälkeen Taavitsainen oli tunnekuohun vallassa. Hän myönsi, ettei ollut ikinä tanssinut oman kappaleensa tahdissa ja parahti kovaäänisesti viitaten parin tanssin aikana tekemiin virheisiin.

Esitys oli aistikasta, viipyilevää ja tunteikasta, mutta tuomaristo löysi siitä paljon parannettavaa.

Diggailen Maritaa, mutta jos askeleissa tippuu, se on aika valitettavaa ja vaikea saada kiinni kesken tanssia, Helena tuomaroi.

– Ihan alussa lauloit ja se voima, joka tarvitaan äänen tuottamiseen, tarvitaan myös tanssimiseen. Vartalon kannatus ei ollut vahva eikä se minkä osaat laulaessa.

– Suht siisti ja lempeä. Sinun esiintyjän olemuksessa on jotain hurmaavaa, luontaista ja kompleksitonta, Jorma Uotinen puolestaan kommentoi.

Tuomaristo antoi lopulta Taavitsaiselle yhteensä 17 pistettä.

Kisassa ovat edelleen mukana Jaana Pelkonen ja Marko Keränen, Pekka Pouta ja Jutta Helenius, Marja Hintikka ja Matti Puro, Hannes Suominen ja Kia Lehmuskoski, Tuure Boelius ja Ansku Bergström, Lotta Näkyvä ja Mikko Ahti, Aki Linnanahde ja Saana Akiola sekä Edis Tatli ja Katri Mäkinen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?