Tanssii tähtien kanssa

TTK-finaalissa nähtiin yllätystanssi – kätensä murtaneelta Laura Malmivaaralta tunteikas ele parilleen

Julkaistu:

TTK
Kisan kesken jättänyt Laura Malmivaara seurasi kulisseista, kuinka hänen tähtiopettajansa Mikko Ahti tanssi Jutta Heleniuksen ja Sami Heleniuksen kanssa.
Tanssii Tähtien Kanssa -finaalin ensimmäinen osa on päättynyt. Lähetys alkoi shokkiyllätyksellä, kun finaaliin suoriutunut Laura Malmivaara asteli juontajien eteen käsi paketissa ilmoittamaan, että hän joutuu jättämään kisan. Malmivaara mursi kätensä pahasti viimeisessä harjoituksessa, jossa hän harjoitteli kolmen ihmisen triotanssia tähtiopettajansa Mikko Ahdin ja auttamaan pyydetyn Sami Heleniuksen kanssa.

Ohjelman mainoskatkot olivat hieman tavallista pidempiä, sillä Malmivaara ei pystynyt tanssimaan quickstep-tanssiaan murtuneen kätensä kanssa. Finaalissa tanssivat Anna-Maija Tuokko ja Matti Puro sekä Kirsi Alm-Siira ja Marko Keränen.

Lähetyksen loppupuolella juontaja Mikko Leppilampi ilmoitti, ettei Malmivaaran ja Ahdin työn haluttu menevän hukkaan. Kolmiotanssi päätettiin esittää yllätysnumerona. Malmivaaraa tuurasi lyhyellä varoitusajalla Sami Heleniuksen puoliso, tähtiopettaja Jutta Helenius.


Malmivaara seurasi esitystä kulisseista. Hän lähetti lentosuukot kolmikolle, kun he astelivat tanssilattialle. Päätös esittää tanssi kaikesta huolimatta oli oikea, sillä surullinen Malmivaarakin nauroi kulisseissa. Hän myös taputti ehjällä kädellään Anna-Maija Tuokon kättä vasten. Esityksen jälkeen hän halasi kaikkia tanssijoita.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jutta Helenius valmensi Pepe Willbergiä, joka putosi jo aiemmin kisasta. Hän valmensi vuonna 2013 Harri Syrjästä, joka joutui jättämään kisan kesken loukattuaan varpaansa.

– Peilaan tietysti sitä, miltä itsestäni ja Harrista tuntui silloin. Jo se, että tietää, että pian tanssi loppuu on kamalaa. Se, että tanssi loppuu kuin seinään, on niin suuri pettymys, Jutta Helenius kommentoi MTV:lle.


Laura Malmivaaran kyynärvarsi on pahasti murtunut. Hän joutuu leikkaukseen maanantaiaamuna. Hän halusi saapua illan lähetykseen kertomaan asian itse ja kiittämään kaikkia häntä äänestäneitä.

Tanssii Tähtien Kanssa -kisa ratkeaa viikon päästä sunnuntaina yleisöäänillä finaalin toisella osalla. Anna-Maija Tuokko ja Matti Puro tanssivat quickstepin, Kirsi Alm-Siira ja Marko Keränen samban.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt