Tanssii tähtien kanssa

Laura Malmivaara murtui kyyneliin ilmoittaessaan TTK-kisan päättymisestä – joutuu käsileikkaukseen jo maanantaina

Julkaistu:

TTK
Laura Malmivaaran tie Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa päättyi aivan kalkkiviivoilla harjoitustapaturman vuoksi.
Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman finaali alkoi jättiyllätyksellä. Finaaliin suoriutunut Laura Malmivaara astui juontajien eteen käsi paketissa vierellään parinsa Mikko Ahti. MTV:n edustaja kertoo, että Malmivaaran kyynärvarsi on poikki. Tapaturma sattui viimeisessä tanssiharjoituksessa tänään päivällä.

– Hän halusi itse tulla silti lähetykseen kiittämään kaikkia, MTV:n edustaja kertoo.

Malmivaara menee jo maanantaina aamulla leikkaukseen. Pari kolhaisi nopeassa tanssissa kovalla vauhdilla kätensä yhteen. Malmivaaran käsi murtui törmäyksen voimasta.

– Multa murtui koko käsi. Harmittaa niin paljon, surullinen Malmivaara totesi kyyneliä pidätellen suorassa lähetyksessä.


Malmivaara kertoi lähetyksessä, että hänen koko päivänsä on kulunut itkiessä. Malmivaaran tanssipari Mikko Ahti seisoi surullisen Malmivaaran rinnalla. Hän kertoi, että he yrittivät sambata, mutta se oli mahdotonta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Ei sillä (murtuneella kädellä) kauheasti pysty tanssimaan, Ahti totesi.

Ahti myös lohdutti Malmivaaraa lupaamalla, että he tanssivat finaalitanssit jossain muussa tilaisuudessa. Pari kiitti kaikkia, ketkä olivat heitä äänestäneet. Yleisö taas palkitsi parin hienon taipaleen ohjelmassa nousemalla seisomaan ja antamalla raikuvat aplodit.

Kisa ratkeaa viikon päästä finaalin toisessa osassa. Voittaja ratkaistaan yleisöäänien perusteella. Finaalissa jatkavat Kirsi Alm-Siira ja Marko Keränen sekä Anna-Maija Tuokko ja Matti Puro.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt