Vappu Pimiä piukoissa treenivaatteissa – sai lapsen 2 vuotta sitten: ”Hyvästelin viimeisetkin raskauskilot!” - Tanssii tähtien kanssa - Ilta-Sanomat

Vappu Pimiä piukoissa treenivaatteissa – sai lapsen 2 vuotta sitten: ”Hyvästelin viimeisetkin raskauskilot!”

Suosikkijuontaja julkaisi Instagramissa riemuitsevan kuvan, jonka yhteydessä kertoo viimeistenkin raskauden tuomien kilojen olevan nyt poissa.

9.3.2017 16:24

Parhaillaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa juontava ja suorissa lähetyksissä viikosta toiseen säteilevältä näyttävä Vappu Pimiä, 38, julkaisi torstai-iltapäivänä Instagram-tilillään saliselfien, jonka yhteydessä kertoo päässeensä tavoitepainoonsa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hyvästelin viimeisetkin raskauskilot. Tällä kertaa se otti aikaa 1v 9kk. Olkaa siis itsellenne armollisia, vaikka se välillä vaikeaa olisikin, Pimiä tsemppaa kuvan yhteydessä.

Kuvassa Pimiä poseeraa pinkissä treenitopissa leveästi hymyillen treenin jälkeen.

Pimiällä on kaksi tytärtä, 4-vuotias Viola ja niin ikään vuoden ja yhdeksän kuukauden ikäinen Selma. Pimiä odotti Selmaa edellisen Tanssii tähtien kanssa -kauden aikana syksyllä 2014.

Pimiä kertoi helmikuussa IS:n haastattelussa pitävänsä huolta kunnostaan treenaamalla säännöllisesti eri lajeja. Hän herää aamulla ennen muuta perhettä ja käy urheilemassa ennen kuin vie lapset päiväkotiin ja jatkaa itse päivän töiden pariin.

– Saan perheestä tosi paljon energiaa, ja ajattelen positiivisesti; elämä on tosi kivaa 95 prosenttia ajasta. Toki joskus jos ei saa nukuttua, kun lapset ovat vaikka kipeinä, tulee fiilis, että onko tässä mitään järkeä. Mutta jääräpäänä en peru sovittuja treenejä kuin sairaana, Pimiä kertoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?