Tanssituomari Kasmirin lähdöstä: ”Sokki meille kaikille” - Tanssii tähtien kanssa - Ilta-Sanomat

Tanssituomari Kasmirin lähdöstä: ”Sokki meille kaikille”

Jukka Haapalainen ei arastellut keskustella Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan liittyvästä viime viikon suurimmasta uutisesta.

7.3.2017 20:43 | Päivitetty 15.3.2017 10:39

Kansainvälisillä tanssitantereilla menestynyt Jukka Haapalainen on karaistunut tanssin huippuvaikuttaja. Hän ei arastellut keskustella Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan liittyvästä viikon suurimmasta uutisesta, laulaja Kasmirin poistumisesta ohjelmasta.

– Totta kai meille kaikille oli sokki, että Kasmir joutui lopettamaan.

Viimeinen tango TTK:ssa. Kasmir joutui jättämään TTK:n kesken viime viikolla. Hänen parinaan tanssi Ansku Bergström.

Tunnelma on ollut vähän sen mukainen, kuulemma myös harjoitussaleilla, Haapalainen kertoi IS:lle.

– Kaikki pitivät Kasmirista todella paljon. Työryhmä menetti positiivisen ja ihastuttavan persoonan, kun hän joutui lopettamaan. Hän oli erittäin karismaattinen, mukava, sympaattinen ja kyvykäs kilpailija. Totta kai tämä oli iso menetys, Jukka myönsi.

Tuomarit eivät osallistuneet ohjelman tuotannossa käytyyn keskusteluun muusikon jatkamisesta ohjelmassa.

– Tuotannon ylimmät tahot ja BBC kävivät keskustelua. Päätös tuli meille muille tietoon, kun se oli tehty. Tärkeintä on kuitenkin, että olemme päässeet näin hyvin tilanteesta yli, että syntyi taas tänäkin iltana hieno ohjelma, Jukka kiitteli Ilta-Sanomien haastattelussa sunnuntai-iltana.

Muut ohjelmaan osallistujat olivat niukkasanaisempia ja selvästi vaivaantuneita Kasmiriin liittyvien kysymysten kohdalla.

Aina miellyttävä tanssija Marko Keränen harmitteli tilannetta Kasmirin tanssiparin Ansku Bergströmin takia.

– Jos ajattelen tätä hyvän työkaverini Anskun kannalta, niin totta kai tämä harmittaa hänen puolestaan, mutta muuten ei ole meidän asiamme kommentoida tätä, tanssija tuumi.

Sanavalmiudestaan tunnettu ohjelman juontaja Vappu Pimiä väisteli vastaamista mahdollisimman diplomaattisesti.

– Nämä tällaiset ovat ikäviä asioita, mutta mielestäni kaikki ovat silti hyvällä mielellä. Sen enempää en ota kantaa, Vappu sanoi.

Illan vieraisiin kuuluneella, tanssikisan aiemmin voittaneella laulaja Pete Parkkosella oli kipakka näkemys tapahtuneesta.

– Kaikki ovat vääntäneet asiasta oman mielipiteensä, media mukaan lukien. Minulla on oma mielipiteeni, kun tiedän tosiasioita, Pete huomautti.

– Puolustan Kasmiria, hän on todella kovan luokan kaveri.

– Median kautta on syntynyt käsityksiä, jotka eivät ole totta, ja sen jälkeen ihmiset reagoivat vahvasti. Se tässä v*tuttaa eniten, Pete puuskahti.

Pete Parkkonen puolustaa Kasmiria.

Otsikkoa korjattu 15.3. klo 10.29.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?