Kasmir ulos Tanssii tähtien kanssa -kisasta: ”Tanssit on nyt tanssittu” - Tanssii tähtien kanssa - Ilta-Sanomat

Kasmir ulos Tanssii tähtien kanssa -kisasta: ”Tanssit on nyt tanssittu”

Kasmir ja MTV ovat tiedottaneet laulajan lopettavan suosikkikisan kesken salakuvauskohun vuoksi.

2.3.2017 15:10

Kasmir ilmoittaa Facebook-tilillään jättävänsä Tanssii tähtien kanssa -kisan kesken. Kasmir kirjoittaa asiasta Facebook-sivuillaan, myös MTV lähetti asiasta tiedotteen medialle.

– Tanssit on nyt tanssittu. Hieno kokemus Tanssii tähtien kanssa jää osaltani lyhyemmäksi kuin toivoin. Olemme ohjelman kanssa yhdessä sopineet, etten enää jatka kisassa eli minua ei nähdä sunnuntain jaksossa mukana. Koemme että viime aikojen julkisuus on koko ohjelmalle ja muille osallistujille liikaa keskittymistä ja tanssimista häiritsevä tekijä. Oli mahtava kokemus saada osallistua kisaan, suurkiitos koko loistavalle ryhmälle, Kasmir kirjoittaa Facebookissa.

Kasmir kiittää kannustajia ja tukijoita saamistaan tsemppiviesteistä.

– Julkisuuden henkilönä ei voi piiloutua medialta tai itseen kohdistuvalta arvostelulta. Yksityisyyden suoja on pienempi. Julkisuus tulee vastaan ja pitää vastaanottaa hyvässä ja pahassa, omalla nimellä, Kasmir kirjoittaa.

– Meitä kaikkia koskee oikeus ja velvollisuus todistaa oikeudenkäynnissä, jotta totuus tulisi esille ja tuomio olisi oikeudenmukainen. En ole ollut asiassa syytettynä, ja todistajana olen pyrkinyt auttamaan uhreja sekä oikeuden toteutumista kertomalla kaiken minkä tiedän. Olen todella pahoillani uhrien puolesta ja toivon että kaikki asiasta kärsineet saavat rauhaa toipumiseen.

Kasmir joutui kohun keskelle, kun selvisi, että hän on kuulunut Haippirinki-nimiseen WhatsApp-ryhmään, jossa Axl Smith on jakanut yhden salaa kuvatun seksivideon ja yhden salaa otetun kuvan. Kasmiria eli Thomas Kirjosta ei ole epäilty tapauksessa rikoksesta, vaan häntä on kuultu oikeudessa todistajana.

Pian Smithin saaman tuomion jälkeen tv-katsojat tivasivat Tanssii tähtien kanssa -ohjelman Facebook-sivuilla sitä, jatkaako Kasmir ohjelmassa ja vaativat artistin poistamista ohjelmasta. Vielä tiistaina ohjelman Facebook-sivuilla vastattiin, että Kasmir jatkaa kisaa ohjelmassa kohusta huolimatta.

– Kiitos kysymyksestä! Kasmir on ollut mukana tapauksen käsittelyssä ainoastaan todistajan roolissa, joten hän on yhä mukana kilpailussa, TTK:n Facebook-sivuilla vastattiin useaan katsojakommenttiin.

Kasmir tanssivalmentajansa Ansku Bergströmin kanssa viime sunnuntaisessa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa.­

Kasmir itse aiemmin ottanut kantaa salakuvauskohuun Twitterissä julkaisemassaan kahdessa lyhyessä viestissä.

– Mä oon todistajana kertonut kaiken mitä tiedän Axl Smith-tapauksesta. Olen todella pahoillani uhrien puolesta, Kasmir twiittasi tiistaina tuomion tultua julki ja twiittasi vielä toisenkin twiitin:

– En asianomistajien takia halua kommentoida asiaa enempää. Toivon että kaikki asiasta kärsineet saavat rauhaa toipumiseen.

Artikkelia korjattu 5.3 klo 21.44: Smith jakoi Haippiringissä yhden kuvan ja videon, ei useita.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?