Helena Ahti-Hallberg: Anne häikäisi taas! - Tanssii tähtien kanssa - Ilta-Sanomat

Helena Ahti-Hallberg: Anne häikäisi taas!

Musikaaliteemainen ilta oli täynnä eleganssia. Upeat asut ja lumoava musiikki yhdistettynä vakioiden liitelevään liikkeeseen takasivat katselunautinnon.

19.10.2014 21:47

Mukana oli onneksi ripaus hassutteluakin, kun Cristal ja Kia sekä Janna ja Matti tanssivat charlestonin.

Sami ja Jutta Helenius päättivät illan Evita-tulkinnalla. Oli hienoa nähdä heidät tanssimassa yhdessä. Jukka Haapalaisen koreografia yhdistettynä Samin ja Jutan taidokkaaseen tulkintaan ei jättänyt epäselvyyttä huippuammattilaistemme tasosta. Tästä voivat tähtioppilaatkin ottaa mallia.

Puvusto oli jälleen kerran onnistunut. Me katsojat tietenkin nautimme upeista asuista, mutta vielä suurempi merkitys asuilla on kantajalle. Itsekin entisenä tanssijana muistan, kuinka tärkeää oli onnistuneen tanssipuvun mukanaan tuoma itsevarmuus. Kun vielä lisätään meikkaustiimin ja kampaamon uskomaton ammattitaito, oli monella illan daamilla varmasti todellinen prinsessafiilis.

Illan lähetyksen perusteella suvereenia voittajaehdokasta ei ole. On vaikea arvailla seuraavaa putoajaa, sillä taso oli tasaisin koskaan. Näistä lähtökohdista on mielenkiintoista odottaa seuraavaa jaksoa.

Cristal Snow ja Kia Lehmuskoski Aivan upea show! Iloinen ja vauhdikas tanssi, jossa asut, musiikki ja tanssi olivat kaikki valitun Aladdin-teeman mukaisia. Nyt ei erottanut opettajaa oppilaasta. Mahtava kehitys, Cristal!

Cristal Snow ja Kia Lehmuskoski­

Anu Sinisalo ja Jani RasimusVaatimaton valssi ei vakuuttanut teknisillä taidoilla, ja siksi valssin peruselementit eivät toteutuneet. Nousut, laskut ja valssin keinuva liike puuttuivat. Musiikkivalinta oli kuitenkin onnistunut, ja alun tulkinta oli herkkä.

Anu Sinisalo ja Jani Rasimus­

Janna Hurmerinta ja Matti PuroUpean näköinen pari ja hauska koreografia. He tuottavat takuuvarmaa tanssia, mutta nyt kaipasin energisempää liikettä.

Janna Hurmerinta ja Matti Puro­

Pete Parkkonen ja Katri MäkinenFoxissa tavoiteltiin onnistuneesti nostalgiaa. Alun mustavalkoinen osuus loi teemaan sopivan tunnelman. Kun  itse tanssiosuus alkoi, laski suorituksen taso. Teknisesti vaativimpana tanssina foxin hienoudet eivät toteutuneet.

Pete Parkkonen ja Katri Mäkinen­

Anne Kukkohovi ja Marko KeränenUpean näköinen Anne häikäisi taas ulkonäöllään. Valssin koreografia oli konstailematon ja musiikkivalinta täydellinen. Nosto oli paras osuus tätä esitystä.

Anne Kukkohovi ja Marko Keränen­

Soikku Hämäläinen ja Jurijs TrosenkoUskomaton kehitys, Soikku! Tyttösestä kuoriutui upea naisellinen kaunotar. Sääli kun onnistumisen hetkellä matka katkeaa.

Soikku Hämäläinen ja Jurijs Trosenko­

Kaj Kunnas ja Susa MatsonAskeltaen toteutettu lavatanssimainen tango. Viime viikon tasosta tultiin alaspäin, vaikka se ei tuomaripisteissä näkynytkään.

Kaj Kunnas ja Susa Matson­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?