Tanssii tähtien kanssa

Harri Kirvesniemi ei saa poistua tv:n ääreltä tanssikisan aikana

Julkaistu:

Tähtitanssija Manuela Boscolla on vahvat tukijoukot ensi viikon Tanssii tähtien kanssa -semifinaalissa, sillä Manuelan tärkeimpiin tukijoihin kuuluu entinen huippuhiihtäjä Harri Kirvesniemi.
Harri Kirvesniemi on Manuela Boscon eno, ja urheilullisuus yhdistää sukulaisia vahvasti.

- Harri on kannustanut minua paljon kisan aikana ja laittanut viestejä. Olemme tosi paljon tekemisissä muutenkin. Hän on ehdottomasti läheisin sukulaiseni, entinen olympiatason aitajuoksija Manuela Bosco kertoi ohjelman jälkeen enonsa vierellä.

Kirvesniemi seurasi ohjelmaa eilen ensi kertaa paikan päällä suorassa lähetyksessä, mutta kertoo katsoneensa ohjelmaa tiiviisti televisiosta.

- Naisväki komentaa aina kotona katsomaan ohjelmaa, joten olen kyllä seurannut sitä jo aiempinakin vuosina. En saa kuulemma lähteä tv:n äärestä ohjelman aikana pois, Kirvesniemi hymähti lähetyksen jälkeen.

Tiiviin seuraamisen vuoksi Kirvesniemi osasi myös arvioida Manuelan ja tämän tanssiparin Matti Puron eilistä esiintymistä parivaljakon aiempiin suorituksiin.

- He eivät ehkä olleet tänään ihan omimmillaan, mutta hyvin se silti meni. Kilpatanssi on selvästi hyvin tiivistä ja haastavaa, Kirvesniemi tokaisi.

Tanssiparit ovat myös aikaisempiin vuosiin verrattuna tosi tasaisia tänä vuonna.

Kirvesniemi ei itse lähtisi mukaan tanssiohjelmaan, koska hänellä ei omien sanojensa mukaan riitä taidot tanssilattialle.

- Ei minulla semifinaaleihin asti olisi ollut asiaa, Harri totesi.
 

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt