Krisse Salminen paljastaa: Seuraava tanssimme on riski

Julkaistu:

Krisse Salminen ja tanssinopettajansa Matti Puro ovat ottaneet vaarin Tanssii tähtien kanssa -kisan tuomareiden kritiikistä.
Viime sunnuntaina Tanssii tähtien kanssa -kisassa lopulta pudostusuhan alle jääneet Krisse Salminen ja parinsa Matti Puro saivat tuomareilta palautetta, jonka mukaan heidän pitäisi uskaltaa entistä enemmän heittäytyä ja olla rohkeampia, astua mukavuusalueensa ulkopuolelle.

Krisse paljastaa nyt, että he ovat ottaneet kritiikin huomioon ensi sunnuntain tanssissaan.

- Luvassa on nyt niin erilainen tanssi kuin meillä tai kellään muullakaan on aiemmin ollut, että saa nähdä, kuinka meidän käy. Otamme nyt ihan tietoisen riskin, Krisse kertoo.

- Itse olen siitä tosi innoissani, luvassa on kunnon performanssi!

Krisse kertoo, että pari viikkoa sitten loukkaamansa selkä on jo varsin hyvässä kunnossa. Selkä kipuilee ainoastaan silloin, kun siitä ottaa kunnolla kiinni.

- Siksi olemme vielä välttäneet nostojen tekemistä. Harjoittelemme niitä vasta ihan lopuksi.

Kisassa on nyt mukana vielä neljä paria. Finaali tanssitaan kahden viikon päästä sunnuntaina. Finaalipareja Krisse ei halua veikata.

- Toki toivon, että me olemme toinen finaalipari. Tovion tätä erityisesti Matin puolesta, Hänellä meni viime vuonna niin hyvin, ei tarvitsisi nytkään pettyä.

-Toisella parilla ei sitten olekaan mitään väliä, Krisse nauraa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt