Tanssii tähtien kanssa

Mikko Leppilampi joutuu MTV3:n puhutteluun

Julkaistu:

MTV3:n ohjelmajohtaja joutuu pohtimaan, onko nyrkkejä heilutellut  Mikko Leppilampi sovelias jatkamaan Tanssii tähtien kanssa -juontajana.
Näyttelijä Mikko Leppilammen osallisuus vappuna tapahtuneeseen joukkotappeluun ei miellytä MTV3-kanavan johtoa.

Leppilammen olisi tarkoitus esiintyä syksyllä juontajana kanavan suositussa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Ohjelman imagoon ei monen mielestä istu juontaja, joka toistuvasti turvautuu nyrkkeihinsä erimielisyyksiä ratkoessaan.

- Nahinoitahan tulee kenelle tahansa, ainakin jos provosoidaan, mutta tietysti voisi olla provosoitumatta. Pitäisi sanoa, että en jaksa tapella kanssanne. Jos tuntuu, että rähinä alkaa, pitää kävellä itse pois. Se on ihan selvää, että provosoitua ei saa, MTV3:n ohjelmajohtaja Jorma Sairanen sanoo tiukasti.

Sairanen joutuu nyt pohtimaan, onko ohjelmaa viime kaudella juontanut Leppilampi sovelias jatkamaan ohjelman vetämistä. Yleensä niin leppoisan miehen äänenpainoista huomasi eilisessä MTV3:n tiedotustilaisuudessa, että hän ottaa tapahtuneen vakavasti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

-  Aion kyllä keskustella Mikon kanssa, mutta odottelen nyt ensin vähän faktoja.

Lievästä pahoinpitelystä epäiltynä ollut Leppilampi ilmoittautui poliisille alkuviikosta. Hän haluaa sopia nujakan asianomaisten kanssa. Tähän asti Sairanen on ollut lähinnä lehtitietojen varassa.

- En ole keskustellut jätkien kanssa ollenkaan. Tekisi kyllä mieli vähän keskustella, mutta sen aika koittaa. Vaikka en koekaan olevani mikään tähtien poliisi tässä asiassa.

Jos ohjelmajohtaja saisi päättää, väkivaltaiset välikohtaukset olisivat saaneet jäädä tapahtumatta.

-  Onhan se ihan jokaiselle ihmiselle selvä, että parempi olisi, jos tällaisia asioita ei tapahtuisi. Se on eri juttu, tuleeko tästä joku tuomio vai ei. Kesä on tulossa, nyt pitäisi olla rauhallisesti, Sairanen sanoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt