IS:n lukijat: Antti Tuisku voittaa ylivoimaisesti tanssikisan

Julkaistu:

Pop-tähti Antti Tuisku ja Anna-Liisa Bergström jatkavat Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman ennakkosuosikkeina.

Peräti 64 prosenttia IS:n lukijoista uskoo, että Tuisku ja Bergström vievät koko kisan voiton. Kisassa mukava olevat kolme muuta paria ovat suosiossa kaukana Tuiskun ja Bergstömin perässä.

Vain 18 prosenttia IS:n lukijoista uskoo, että näyttelijä Jukka Rasila ja Saana Akiola voittavat tanssikisan.

Rasilan ja Akiolan jälkeen tulevat 14 prosentilla laulaja Laura Voutilainen parinsa Marko Keräsen kanssa.

Ex-uimahyppääjä Joona Puhakan piukat pakarat eivät ole saaneet yleisöä hurmioon, sillä hänen ja Sanni Siurian voittoon uskoo vain 3 % prosenttia.

Ääniä oli kyselyssä annettu perjantaina klo 19.00 mennessä jopa 21 913 kappaletta.

Ennakkosuosikkeja
jo viikkojen ajan

Tuisku ja Bergrstöm ovat olleet ennakkosuosikkeja jo viikkoja. Pari on hurmannut niin tuomariston kuin kotikatsomot keskinäisellä kemiallaan.

- Antti ja Anna-Liisa ovat alusta asti olleet suosikkini. Heidän tanssiaan on ilo katsella. Kumpikaan ei venkoile, vaan ovat omana itsenään, nimimerkki Pohojanmaan Likka kommentoi IS:n verkkokeskustelussa.

Osa lukijoista kuitenkin ihmettelee, miksi poppari porskuttaa viikosta toiseen kärjessä.

- Laura Voutilainen on parinsa kanssa tanssillisesti taitavampi, mutta kansa ei tule äänestämään heitä voittajiksi. Harmi, että osaamattomampi Antti Tuisku tulee Anskun kanssa voittamaan. Se on tiedetty jo viikkoja, nimimerkki Soile ihmettelee.

- Jukka Rasila ja Laura Voutilainen kisatkoot ykköspaikasta, sillä heillä on taustaa ja taitoa oikeaoppiseen tanssillisuuteen, penää nimimerkki Naapuri.

Muutaman viikon päästä selviää, mikä pari voittaa koko kilpailun.