Tanssii tähtien kanssa

Mikko Leppilampi valmiina tanssikisan juontajaksi: Otan työn vastaan nöyränä

Julkaistu:

Suosikkiohjelma Tanssii tähtien kanssa pyörähtää syyskuussa käyntiin jo viidennen kerran.

Ohjelman uusi juontaja, näyttelijä Mikko Leppilampi tietää, että tanssikisa on kuuma puheenaihe, ja myöntää, että perhosia on vatsassa.

- Kyllä jännittää, mutta positiivisella tavalla. Suorassa lähetyksessä voi tapahtua mitä vain, mutta juuri se arvaamattomuus kiehtoo. Ei voi yhtään tietää, miten vaikka joku kilpailija reagoi, Mikko pohtii.

Tanssikisan miesjuontajana on totuttu näkemään Marco Bjurström, joka nyt siirtyy Neloselle vetämään Dance-ohjelmaa. Siispä Vappu Pimiä saa rinnalleen Mikon.

- Kuten Marcolla, juontaminen lähtee minullakin omasta persoonallisuudesta. Yritän vain olla läsnä hetkessä. Minähän en luo showta, vaan ne tanssivat tähdet, Mikko sanoo.

Näyttelijä arvostaa tanssikisan kilpailijoiden rohkeutta heittäytyä uuteen ja ottaa haasteet vastaan. Itse hän ei sen kummemmin haikaile parketille, vaan on onnellinen juontajan roolissaan.

- Otan tämän työn ylpeydellä ja nöyryydellä vastaan. Toivotaan, että ehjin nahoin selvitään. Niin kuin urheilijat sanovat, parhaani teen, ja katsotaan mihin se riittää.

Lue lisää keskiviikkona ilmestyvästä Tv-lehdestä! Muhkea erikoispaketti sisältää kaikki syksyn ohjelmauutuudet ja kuumimmat palaajat!