Särkänniemi avautuu tällä viikolla rajoitetusti - Tampereen seutu - Ilta-Sanomat

Särkänniemi avautuu tällä viikolla rajoitetusti

Asiakaspaikat on varattava koronan vuoksi etukäteen.

Viime kesänä Särkänniemen riemuista kävi nauttimassa muun muassa kaksivuotias Stella Samalov.

17.5. 13:05

Viisi päivää vielä. Sitten – lauantaina 22. toukokuuta – avautuvat Särkänniemen huvipuiston ja Koiramäen eläinpuiston portit.

Paitsi eräiden ei tarvitse odottaa kuin vain kolme päivää. Ennen kesäkauden virallista avajaispäivää eli torstaina ja perjantaina Särkänniemessä vietetään kausikorttilaisten ennakkopäiviä.

Viime vuoden tapaan myös tänä vuonna huvittelijan on tehtävä paikkavaraus ennakkoon. Paikkavarauksen lisäksi Särkänniemeen tarvitsee lipputuotteen, esimerkiksi rannekkeen tai sisäänpääsylipun.

Särkänniemen tiedotteen mukaan paikkavaraus sisältyy automaattisesti uuteen päiväkohtaiseen dynaamisesti hinnoiteltuun rannekkeeseen. Päiväkohtainen ranneke on sitä halvempi, mitä aiemmin sen ostaa.

Huvittelijoiden turvallisuudesta pidetään Särkänniemessä tänäkin vuonna huolta. Tiedotteessa korostetaan huvipuistotoiminnan sisäänrakennettua lähtövaatimusta, johon pohjautuen Särkänniemi normaaliolosuhteissakin väljä, siisti ja turvallinen paikka.

Laitteet ja pinnat on käsitelty viruksia ja bakteereja hylkivällä valokatalyysipinnoitteella. Lisäksi käsien desinfiointiainetta on saatavilla jokaisella laitteella, ravintoloissa ja ympäri puistoa.

Henkilökunta ohjeistaa sujuvaan ja turvalliseen jonottamiseen ja laitteisiin siirtymiseen. Huvipuistossa on uusi sisääntuloportti, jossa yhden jonon sijaan lipuntarkastuspisteitä on kuusi. Tämä takaa tiedotteen mukaan väljemmän ja sujuvamman sisääntulon huvipuistoon.

Takeaway-ruoan tarjonta ja monet terassipaikat ovat osa turvallisuutta. Juhannuksesta eteenpäin terassitilaa on vieläkin enemmän, kun huvipuistossa avataan Food Park Särkäntori -niminen suurterassi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?