AL: Ryhmä­liikunnassa laaja korona-altistuminen Tampereella – jopa 200 seulontaan - Tampereen seutu - Ilta-Sanomat

AL: Ryhmä­liikunnassa laaja korona-altistuminen Tampereella – jopa 200 seulontaan

Yksityisiin liikuntatiloihin on Pirkanmaalla jäljitetty 10 koronatartuntaa.

Ryhmäliikuntatunneille osallistuneiden joukossa on havaittu koronavirustartuntoja Tampereella.­

21.4. 8:37

Yksityisessä liikuntaketjussa Tampereella pelätään tapahtuneen laaja korona-altistuminen. Noin 200 eri ryhmäliikuntatunneille osallistunutta seulotaan koronavirustartuntojen varalta.

Asiasta uutisoi Aamulehti.

Tamperelainen liikuntakeskus Gogo tiedotti tiistaina, että sen Hämeenpuistossa sijaitsevan Gogo Park -toimipisteen joillakin ryhmäliikuntatunneilla on tapahtunut altistumisia, ja altistumiset ovat myös johtaneet muutamaan tartuntaan.

Varotoimena Gogo Parkin ryhmäliikunta on keskeytyksissä tämän viikon ajan 25. huhtikuuta saakka. Toimipisteen kuntosali, squashkentät ja muut tilat ovat kuitenkin käytössä normaalisti. Muissa liikuntakeskuksen toimipisteissä ryhmäliikuntaa ei keskeytetä.

Yksityiset liikuntatilat ovat saaneet pitää ovensa auki Pirkanmaalla. Aluehallintovirasto ei ole pakottanut niitä sulkemaan oviaan tartuntatautilain mahdollistaman pykälän 58 g nojalla.

Viimeksi kuluneen puolentoista viikon aikana yksityisiin liikuntatiloihin on Pirkanmaalla jäljitetty yhteensä 10 koronavirustartuntaa.

Viime viikolla Pirkanmaalla todettiin yhteensä 157 koronavirustartuntaa. Brittivariantti valtaa alaa myös Tampereen seudulla, tartunnoista jo noin 60 prosenttia on Britanniasta lähtöisin olevaa virusmuunnosta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?