Vakava liikenne­onnettomuus Tampereen Hämeen­puistossa: Jalan­kulkija kuoli jäätyään kuorma-auton alle suoja­tiellä - Tampereen seutu - Ilta-Sanomat

Vakava liikenne­onnettomuus Tampereen Hämeen­puistossa: Jalan­kulkija kuoli jäätyään kuorma-auton alle suoja­tiellä

Poliisilla ei ole vielä tietoa liikennevalojen toiminnasta. Liikenne ruuhkautunut Tampereen valtatielle asti.

Ensihoitajia ja poliisi paikalla tapahtumapaikalla Tampereen Hämeenpuistossa.­

19.4. 14:06

Yksi ihminen on kuollut liikenneonnettomuudessa Tampereen keskustassa. Onnettomuus tapahtui Hämeenpuistossa noin kello 12.30.

Onnettomuudessa kuoli poliisin mukaan ”vanhempi henkilö”. Sukupuolta tai muita tietoja poliisi ei kertonut heti onnettomuuden jälkeen, sillä uhrin omaisia ei ollut vielä tavoitettu.

Uhri on jalankulkija. Poliisin tietojen mukaan Puutarhakadulta tullut kuorma-auto oli tilanteessa kääntynyt oikealle Hämeenpuistoon kohti pohjoista. Jalankulkija oli samaan aikaan ylittämässä Hämeenpuistoa suojatietä pitkin.

Liikennevalot näyttävät normaalisti paikalla vihreää valoa yhtä aikaa sekä suojatien käyttäjille että oikealle kääntyville ajoneuvoille. Poliisilla ei ole vielä tietoa liikennevalojen toiminnasta onnettomuushetkellä.

Liikenne keskustassa ruuhkautui pahoin onnettomuuden takia. Poliisin mukaan jonoja on ollut aina Tampereen valtatielle eli Ratinaan saakka.

Poliisi tiedottaa asiasta seuraavan kerran tiistaina.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?