Kaksi kuoli ja kaksi loukkaantui vakavasti onnettomuudessa Valtatie 9:llä

Valtatie 9:llä sattui kaksi onnettomuutta samoihin aikoihin vain muutaman kilometrin päässä toisistaan.

1.4.2021 19:59 | Päivitetty 1.4.2021 20:22

Toisessa onnettomuudessa menehtyi kaksi ihmistä ja kaksi loukkaantui vakavasti. Onnettomuudessa oli osallisena henkilöauto ja raskas ajoneuvo, tiedottaa poliisi.

Poliisi sai ilmoituksen liikenneonnettomuudesta Valtatie 9:llä Tampereen Olkahisissa torstaina hieman ennen kello kolmea iltapäivällä.

Henkilöautossa olleista neljästä henkilöstä kaksi menehtyi ja kaksi loukkaantui vakavasti. Poliisi selvittää onnettomuuteen liittyviä seikkoja.

Toinen onnettomuus samoihin aikoihin muutaman kilometrin päässä

Samoihin aikoihin poliisi sai ilmoituksen myös toisesta liikenneonnettomuudesta samalla valtatiellä vain muutaman kilometrin päässä edellisestä.

Tässä onnettomuudessa osallisena oli kaksi henkilöautoa ja moottoripyörä. Onnettomuudessa osallisina olleet kolme henkilöä loukkaantuivat lievemmin.

Onnettomuuksien takia Valtatie 9 oli suljettuna pitkään torstaina alkuillasta Tampereella ja liikenne oli pahasti ruuhkautunut.

– Ensimmäinen onnettomuus tapahtui hieman ennen kello kolmea ja toinen tapahtui hieman ennen kello neljää, palomestari Heikki Havukainen kertoi iltapäivällä STT:lle.

Ensimmäinen ja kuolonuhreja vaatinut onnettomuus tapahtui Havukaisen mukaan noin kilometri Ruutanan Shelliltä Tampereen suuntaan.

– Toinen onnettomuus tapahtui ennen moottoritien loppumista, noin kilometri Jyväskylän suuntaan. Tässä onnettomuudessa oli osallisena moottoripyörä ja kaksi henkilöautoa, Havukainen sanoo.

Tie suljetaan uudelleen yöllä

Valtatie 9 avattiin liikenteelle Aitolahdentien ja Tarastenjärventien välillä noin seitsemän aikaan illalla. Liikenne oli poikki noin neljä tuntia.

Palomestari Tomi-Pekka Olkkonen kertoo STT:lle, että tieosuuden liikenne katkaistaan uudestaan yöllä ajoneuvon nostotöiden vuoksi. Uuden liikennekatkon kellonaika ei ole vielä tiedossa.

Liikenne oli pahasti ruuhkautunut, mutta ruuhkat purkautuivat päivän aikana kiertoteille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?