Poliisilta lisätietoa Nokian henki­rikoksesta – havaintoja pyydetään kuvassa esiintyvästä miehestä - Tampereen seutu - Ilta-Sanomat

Poliisilta lisätietoa Nokian henki­rikoksesta – havaintoja pyydetään kuvassa esiintyvästä miehestä

Poliisi on suorittanut kymmeniä kuulusteluja ja tehnyt satoja tarkistuksia ja puhutuksia henkirikoksen tutkinnassa.

Poliisi pyytää kuvassa näkyvää miestä ilmoittautumaan tai hänestä jotain tietäviä ilmoittamaan tietonsa.­

30.12.2020 17:11

Poliisi pyytää alla olevissa kuvissa näkyvää miestä ilmoittautumaan tai hänestä jotain tietäviä ilmoittamaan tietonsa poliisille.

Pyyntö liittyy Nokialla jouluyönä tapahtuneen henkirikoksen tutkintaan.

Uhrina oli nokialainen, vuonna 1990 syntynyt mies. Henkirikos tapahtui taloyhtiön parkkipaikalla Petäjäpolulla jouluaaton ja joulupäivän välisenä yönä.

Poliisin julkaisemissa kuvissa näkyvä mies liikkui lähialueilla hieman henkirikoksen tapahtumisen jälkeen.

Tutkinnallisista syistä poliisi on yhä vaitonainen jouluyön tapahtumista. Maanantaina poliisi tiedotti, että tapausta tutkitaan murhana.

Poliisi on suorittanut kymmeniä kuulusteluja ja tehnyt satoja tarkistuksia ja puhutuksia.

Poliisin mukaan tapahtumien aikaikkuna on kapea.

– Uhri on saapunut kotiportaan eteen klo 00.31, ja ohikulkija ilmoitti hänestä hätäkeskukseen klo 00.45, poliisin tiedotteessa kerrotaan.

Poliisin mukaan kyseisellä aikavälillä tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä on liikkunut useita henkilöitä, henkilöautoja ja ainakin yksi henkilö polkupyörällä.

Poliisi pyytää tapahtuma-alueella liikkuneita ihmisiä ottamaan yhteyttä viimeistään torstaina 31.12.2020 numeroon 0295 445 317 tai laittamaan tietonsa sähköpostilla osoitteeseen: keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?