Yhdeksän Pirkanmaan kuntaa puuttuu yhä korona­kartalta – uusia tartuntoja todettu neljä - Tampereen seutu - Ilta-Sanomat

Yhdeksän Pirkanmaan kuntaa puuttuu yhä korona­kartalta – uusia tartuntoja todettu neljä

Epidemia etenee maltillisesti. Kahden viikon tartuntamäärät pudonneet selvästi.

10.11.2020 10:47

Tampereen yliopistollinen sairaala on ilmoittanut neljästä uudesta koronatartunnasta. Fimlab analysoi maanantaina 567 näytettä.

Viimeisen 14 vuorokauden aikana Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella on todettu 127 koronatapausta, mikä on 23 vähemmän kuin edellisen kahden viikon aikana ja sama kuin sitä edellisen kahden viikon aikana eli ajanjaksolla 29. syyskuuta – 12. lokakuuta.

Epidemia etenee siis Pirkanmaalla maltillisesti. Maakunnan 22 kunnasta yhdeksää ei näy THL:n ”koronakartalla”, jolle pääsee tai joutuu, kun tartuntojen määrä nousee vähintään viiteen.

Sairaanhoitopiirin kunnista koronakartalta puuttuvat yhä Ikaalinen, Juupajoki, Kihniö, Parkano, Ruovesi, Urjala, Vesilahti ja Virrat sekä Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiriin kuuluva Punkalaidun. Myös Pirkanmaan sairaanhoitopiiriin kuuluvassa Kuhmoisten kunnassa tartuntoja on alle viisi.

Tampere on tartuntojen määrissä mitaten maakunnan selvä ykkönen 469 tartunnallaan. Sairaanhoitopiirissä on todettu yhteensä 812 tartuntaa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?