Härski murto Verkkokauppa.comin Pirkkalan-myymälässä: ”Autolla on rikottu ikkuna” - Tampereen seutu - Ilta-Sanomat

Härski murto Verkkokauppa.comin Pirkkalan-myymälässä: ”Autolla on rikottu ikkuna”

Poliisi selvittää öisiä tapahtumia Pirkkalassa.

Tältä liikkeen edustalla näytti tapahtumien jälkeen varhain perjantaiaamuna, kun myymälässä suoritettiin tarkastus- ja korjaustoimenpiteitä.

16.10.2020 12:33

Pirkkalassa sijaitsevaan elektroniikkaliikkeeseen murtauduttiin yön tunteina.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pauli Pitkäkoski Sisä-Suomen poliisista kertoo, että alustavien tietojen mukaan Verkkokauppa.comin ikkunalasi rikottiin ja liikkeestä vietiin tavaraa.

Pitkäkosken mukaan tilanne tapahtui Pirkkalassa noin kello kahden jälkeen perjantain vastaisena yönä. Tämänhetkinen epäilys on, että ikkunalasi rikottiin autolla päin ajamalla.

– Ilmoituksen mukaan autolla on rikottu verkkokaupan ikkuna ja sisältä anastettu omaisuutta. Anastetun omaisuuden tarkka määrä tai arvo ei ole tiedossa, mutta matkapuhelimia ilmeisesti ainakin on anastettu.

Kun poliisi saapui yöllä paikalle, epäiltyä tekijää tai tekijöitä ei paikalla näkynyt.

– Tässä vaiheessa ei ole ketään kiinniotettuna.

Poliisi selvittää tapahtumien kulkua. Pitkäkosken mukaan muun muassa valvontakameratallenteiden olemassaoloa ja laatua selvitellään perjantain aikana.

Pitkäkoski kertoo, että asiaa tutkitaan tässä vaiheessa rikosnimikkeellä törkeä varkaus. Hän korostaa tutkinnan olevan kuitenkin vasta hyvin alkuvaiheessa.

Verkkokauppa.comin markkinointi- ja viestintäjohtaja Seppo Niemelä kommentoi Pirkkalan liikkeeseen kohdistuneita yöllisiä tapahtumia Ilta-Sanomille lyhyesti sähköpostitse.

– Voin vahvistaa, että Pirkkalan myymälässämme on tapahtunut viime yönä murto. Tekijät ovat ajaneet autolla myymälän ikkunasta läpi. Vartijat ovat olleet paikalla muutaman minuutin kuluessa. Olemme luovuttaneet valvontakameramateriaalin poliisille, joka tutkii asiaa. Vahingoista huolimatta myymälä on saatu avattua aamulla normaalisti.

Niemelän mukaan myymälästä vietiin jonkun verran elektroniikkaa, mutta vartiointiliikkeen nopean toiminnan ansiosta saalis jäi pieneksi.

Ilta-Sanomien lukija kuvasi liikkeen edustan tapahtumien jälkeen varhain perjantaiaamuna.

Elektroniikkaliikkeessä suoritettiin tarkastus- ja korjaustoimenpiteitä tapahtumien jälkeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?