8-vuotias jäi kaivinkoneen alle Tampereella – loukkaantui vakavasti - Tampereen seutu - Ilta-Sanomat

8-vuotias jäi kaivinkoneen alle Tampereella – loukkaantui vakavasti

Poliisi tutkii onnettomuuden kulkua.

Onnettomuus tapahtui Hämeenpuiston ja Kauppakadun kulmassa maanantaina aamupäivällä.­

31.8.2020 10:17 | Päivitetty 31.8.2020 14:02

Kahdeksanvuotias lapsi loukkaantui vakavasti jäätyään kaivinkoneen pyörän alle Tampereella tänä aamuna, Pirkanmaan pelastuslaitokselta kerrotaan STT:lle.

Onnettomuus tapahtui Tampereen ydinkeskustassa Hämeenpuiston ja Kauppakadun risteyksessä suojatiellä tai suojatien välittömässä läheisyydessä kivenheiton päässä tunnetusta Metso-kirjastosta. Lapsi oli jalan liikenteessä. Alla Aamulehden video paikan päältä.

– Kaivinkone oli ajamassa Hämeenpuistossa työmaalta toiselle muun liikenteen seassa, eli ei ollut työmaa kyseessä. Sitten Hämeenpuiston Kauppakadun risteyksessä lapsi jotenkin jäi koneen töytäisemäksi ja jäi takapyörän alle kiinni repusta ja vaatteista, päivystävä palomestari Joonas Suikkanen kertoo STT:lle.

Lapsi sai onnettomuudessa vakavat vammat ja hänet toimitettiin kiireellisesti ensiapuun. Paikalla oli myös lapsen äiti. Poliisi tutkii onnettomuuden kulkua.

Palomestari Suikkanen ei osaa varmuudella sanoa, oliko lapsi äitinsä kanssa liikenteessä onnettomuushetkellä, mutta äiti oli paikalla pelastuslaitoksen saapuessa.

Kaivinkone oli matkalla yhdeltä työmaalta toiselle Hämeenpuistoa pohjoiseen päin. Pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuudesta hieman ennen aamuyhdeksää, ja paikalle saavuttiin isolla joukolla. Ensihoito, pelastusyksiköt ja poliisipartiot selvittivät tilannetta. Liikenne pysäytettiin hetkeksi, mutta se on jo palannut entiselleen.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?