Koronariskiä pelkäämättömät tamperelaiset jonottavat nyt Nyssen toimistolle, vaikka liput saisi verkko­kaupasta: ”Onhan tämä erikoista” - Tampereen seutu - Ilta-Sanomat

Koronariskiä pelkäämättömät tamperelaiset jonottavat nyt Nyssen toimistolle, vaikka liput saisi verkko­kaupasta: ”Onhan tämä erikoista”

Lisää ruuhkaa on luvassa, sillä vain kolmannes on ostanut lipun ennakkoon.

Ruuhkiin on syytä varautua syksyn tullen myös Tampereen joukkoliikenteessä. Matkakortin voi sen sijaan hankkia myös riskittömästi.­

6.8. 15:43

Uudelleen kasvuun lähtenyt koronariski ei näytä vaikuttavan kaikkiin Nyssen asiakkaisiin Tampereella. Nysseksi kutsutussa kaupungin joukkoliikenneyksikössä kummastellaan toimistolle syntyneitä jonoja.

– Verkossa asiointi ei houkuttele koronasta huolimatta – koululippu hankitaan edelleen jonottamalla, Nyssen viestintäsuunnittelija Hanne Tamminen tiivistää ongelman.

Korona ei siis ole juurikaan vaikuttanut Nyssen verkkopalveluiden käyttöön.

– Vaikka koululipun hankinta onnistuu nykyään helposti verkossa Nella Nettilatauspalvelun kautta, noin puolet koululipuista on edelleen hankittu jonottamalla Nyssen asiakaspalvelussa.

– Onhan tämä erikoista, sillä olemme yrittäneet vaikka millaisia markkinointikampanjoita edistääksemme verkko-ostamista, Tamminen sanoo.

Tamminen muistuttaa, että huoltajat voivat hankkia myös lapselleen matkakortin Nella-palvelusta.

– Mutta vain harvat ovat toistaiseksi hyödyntäneet tätä mahdollisuutta. Koulut alkavat ensi viikolla, ja toistaiseksi vain kolmannes on hankkinut koululipun ennakkoon.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?