Kaksi kuoli ja kaksi loukkaantui rekan ja kahden henkilöauton onnettomuudessa Parkanossa – näin tapahtumat etenivät - Tampereen seutu - Ilta-Sanomat

Kaksi kuoli ja kaksi loukkaantui rekan ja kahden henkilöauton onnettomuudessa Parkanossa – näin tapahtumat etenivät

Julkaistu: 16.7. 12:15, Päivitetty 16.7. 17:55

Pirkanmaalla Parkanossa useita ihmisiä on loukkaantunut raskaan ajoneuvon ja kahden henkilöauton kolarissa. Onnettomuudessa oli osallisena seitsemän henkilöä.

Kaksi kuoli ja kaksi loukkaantui vakavasti liikenneonnettomuudessa Parkanossa Pirkanmaalla torstaina, poliisi vahvistaa.

Onnettomuus sattui kello 10.43 valtatiellä 3 Parkanon keskustan eteläpuolella. Tampereen suunnasta kohti Parkanoa ajaneen rekan epäillään törmänneen edellä ajaneeseen, vasemmalle kääntymässä olleen auton perään. Rekka ajautui siitä vastaantulevien kaistalle ja törmäsi vastaantulevan auton etuosaan.

Keulaan törmätyn auton sisällä olleista ihmisistä kaksi kuoli ja kaksi loukkaantui vakavasti. Kolmessa autossa oli yhteensä seitsemän henkilöä.

Liikenne oli paikalla poikki useita tunteja, mutta kulkee nyt normaalisti.

Onnettomuuspaikka Parkanossa.

Poliisi suorittaa asiassa esitutkinnan eikä tässä vaiheessa ota kantaa syyllisyyskysymykseen. Myös onnettomuustutkintalautakunta tutkii asiaa.

Seitsemän ihmistä loukkaantui raskaan ajoneuvon ja kahden henkilöauton kolarissa hieman ennen yhtätoista aamupäivällä.

Poliisi vahvistaa, että onnettomuudessa on kuollut ainakin kaksi ihmistä.

Poliisi pyytää tapauksesta vihjeitä. Havaintoja tehneitä muita tielläliikkujia pyydetään ottamaan yhteyttä sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai vastaajaan 24 h 0800 90022.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?