AL: Yksi ihminen kuoli Tampereella sattuneessa välikohtauksessa, poliisi vaitonainen – paikka täyttyi kynttilöistä - Tampereen seutu - Ilta-Sanomat

AL: Yksi ihminen kuoli Tampereella sattuneessa välikohtauksessa, poliisi vaitonainen – paikka täyttyi kynttilöistä

Julkaistu: 5.7. 19:47

Lehti perustaa tietonsa kolmen eri tahon kertomuksiin.

Sisä-Suomen poliisilla oli lauantaina Tampereen Haapalinnan asuinalueella iso poliisioperaatio, jonka yhteydessä kaksi henkilöä otettiin kiinni. Poliisi ei ole suostunut kertomaan tapauksesta tutkinnan tässä vaiheessa enempää.

Aamulehden tietojen mukaan poliisin operaatio liittyi välikohtaukseen, jossa sai surmansa yksi ihminen. Lehti perustaa tietonsa kolmen eri tahon kertomuksiin. Yksi näistä on Aamulehden haastattelema naapuri, joka kertoi heränneensä lauantaina viereisestä asunnosta kuuluneeseen huutoon ja avunhuutoihin. Hetken kuluttua hän näki kaksi miestä makaamassa talon edessä. Tämän jälkeen naapuri kertoi soittaneensa hätäkeskukseen.

Poliisi ei ole toistaiseksi vahvistanut Aamulehden tietojen paikkansapitävyyttä. Poliisi on kertonut tiedottavansa asiasta lisää ensi viikolla.

Tampereen Haapalinnasta otetuista kuvista näkyy, kuinka yhden asunnon oven eteen on tuotu paljon muistokynttilöitä ja muita muistoesineitä,

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?